|
|
#1 (permalink) |
|
مدیر انجمن
|
![]() نسخه ی جدیدی که به تازگی خبر ساختش تایید شده!و قرار است در نوامبر سال 2011 منتشر بشه !موتور بازی همان موتور IW 4.0 مورد استفاده در نسخه های قبلی است که مدت استفادش به قرن دایناسورها میرسه!!!(در تمام نسخه ها استفاده شده است)و نقش ستاره ای بازی کاراکتر Ghost است!از زمانی که جیسون وست و Vince Zampella از سمتشان عزل شدن بیش از 35 کارمند نیز استودیو را ترک کردند!که به تازگی 5000نفر جای خالی را پر کردند!در 3ماه گذشته ناشر به طور اشکارا اعلام نکرده بود که عنوان بازی چه خواهد بود اما تایید کرده بود که عنوان جدیدی در نوامبر خواهد امد!اما به تازگی اعلام شده است که این modern warfare 3 است! همچنین ویدیوی در مورد این بازی: کد:
http://www.youtube.com/watch?v=A5tRNs2X5Q4
"سخنها را بشنوید و با اندیشه روشن در آنها بنگرید و راهی را که باید در پیش گیرید برای خود برگزینید، از آن دو مینوی همزادی که در آغاز آفرینش در اندیشه و انگار پدیدار شدند، یکی نیکی را مینمایاند و دیگری بدی را؛ و میان این دو، دانا راستی را برمیگزیند و نادان دروغ را" زرتشت
ویرایش توسط Ardavan_2008 : 04-18-2011 در ساعت 08:19 PM |
|
|
|
| 6 کاربر برای این پست سودمند از Ardavan_2008 عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
مدیر انجمن
|
کی اینو می خواد؟!
![]()
"سخنها را بشنوید و با اندیشه روشن در آنها بنگرید و راهی را که باید در پیش گیرید برای خود برگزینید، از آن دو مینوی همزادی که در آغاز آفرینش در اندیشه و انگار پدیدار شدند، یکی نیکی را مینمایاند و دیگری بدی را؛ و میان این دو، دانا راستی را برمیگزیند و نادان دروغ را" زرتشت
|
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از Ardavan_2008 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 (permalink) | |
|
مدیر انجمن
|
نقل قول:
![]() محتواش مثل اینکه مشخص نیست و تا الان گفته نشده فقط طراح استراتژیکی اینفینیتی وار " Robert Bowling" اینو تو توییتر گذاشته و گفته که در خط تولید شرکت هست! در ماه سپتامبر اطلاعات بیشتری در این مورد در لس انجلس میدن!(البته مثل اینکه یه محلی که اونجا هم بلیطش 150 تاست )اگر مثل سری قبل باشه طرفداراش میتونند انتظار داشته باشند که با 80 دلار این بسته(Pack) رو بخرند و درون اون هم شامل : کد:
steel-book casing and pack-ins that have included co-op maps, avatar outfits, and an art book.
|
|
|
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از Ardavan_2008 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 (permalink) |
|
مدیر انجمن
|
به دوستان توصیه می کنم این فیلم رو ببینند:
عملیات Kingfish ، به دنبال ماکاروو(ف) [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
ویرایش توسط Ardavan_2008 : 09-04-2011 در ساعت 05:10 AM |
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از Ardavan_2008 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 (permalink) |
|
مدیر انجمن
|
|
|
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از Ardavan_2008 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 (permalink) |
|
Dead Eagle
|
همچین بفهمی نفهمی نا امید شدم mw3 رو که بازی کردم. به جز بخش Special Ops ( که واقعا خوب بود ) و تغییر اسلحه ها بازی هیچ چیز جدیدی نداشت. همونطور breach میکنید همونطور قایق سواری میکنید همونطور وقتی پشت ماشین گان میشینید میدونید دوباره یه آر پی جی چیزی میزنن توی ماشین. و اوج تحول ، به جای سگ توی آفریقا یه حیون جدید بهتون حمله میکنه.
مصطفی پست منو که اشتباه نقل قول کردی این از این به نظر من تعداد زیاد آدم هایی که جاشون بازی میکردم اون حس یکی شدن با کاراکتر رو از بین برده بود. یه جا باید دنبال sand man میرفتی یه جا توی انگلیس جزو گروه ضربت. به عنوان یوری با پرایس. مثلا همین یوری . خیلی سرسری به بازی اضافه شد توی 2 خط دیالوگ طوری که آدم قشنگ فکر میکنه فرد خاصی نیست چون هر کسی میتونست جای یوری باشه. پرایس: نیکلای بهترین آدمت کیه ( جدا از صدای ضایع نیکلای که مثل قبل اون لهجه روسی رو نداره ) نیکلای : یوری. یوری بیا اینجا و هر جایی این مرد رفت برو همین. تموم شد. پلیر به عنوان یه خدمتکار کاراکتر های قدیمی تازه عمقش وقتیه که میری آفریقا. هر کاری هست یوری باید بکنه تا پرایس و مک تاویش برن جلو. اگه هم وسط بازی بمیری دیگه مثل قبل اون فریاد مک تاویش نیست که میگفت Roch is Down. مُردی که مُردی دوباره برو شاید زیادی دارم سخت میگیرم ولی همین ها جمع میشه ذهنیت آدم رو خراب میکنه.موزیک MW2 که به نظر من هیچی کم تر از شاهکار نبود اونم از هانس زیمر موزیک سازی که هر موزیکی برای هر فیلمی ساخته موندگار شده. [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] صفحه اش توی IDMB. ولی mw3 موزیکش ضعیفه من حس کردم اصلا تو پس زمینه زیر صدای اسلحه ها که بلند تر هم شده گم میشه.اون هیجان رو اصلا نداره. به نظر من اگه بخوان با همین روند جلو برن. با توجه به این که هنوز عرق بازی خشک نشده شماره بعدی هم تایید شده فقط خودشون رو خراب میکنن. پ.ن: ولی همونطور که بالا گفتم اون قسمت Special Ops اش شدیدا منو گرفته. ولی به طرز نوب واری نمیتونم از wave 24-5 جلوتر برم. تا چهارتا از این سرباز سنگین ها میاد دیگه گیر میوفتم
And Then Suddenly . . . . Poof ویرایش توسط GoldenEagle : 11-11-2011 در ساعت 12:37 AM |
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| 3, call, duty, modern, warfare |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|