|
|
#1 (permalink) |
|
Tonight's The Night
XboxLive Leaderboard: 5th
|
سلام .
من زیاد تو مقدمه نوشتن خوب نیستم یه راست می رم سر اصل مطلب ! بالاخره لینک دانلود این بازی هم اومد . کسانی که Operating DR رو بازی کرده باشن متوجه سبک کلی این سری شده اند.Flashpoint تقریبا حکم شبیه سازی رو برای سبک FPS داره . نسخه ی اول مشکلاتی در هوش مصنوعی و موارد دیگه داشت که باعث شد بازی موفقیتی رو که می بایست به دست بیاره ، کسب نکنه . ولی بازیکن ها رو با سبک کلی این سری آشنا کرد . حالا نسخه ی دوم این سری عرضه شده (در کشور ما البته ! ) . بیشترین چیزی که در این بازی روش تاکید شده همکاری بین بازیکنها هست . به همین علت در حالت Single Player قابلیت Co-OP وجود داره که تا 4 نفر رو هم ساپورت می کنه . 4 کلاس در بازی وجود داره : scout, grenadier, rifleman, auto rifleman که هر کدوم معایب و مزایایی نسبت به همدیگه دارن . من به شخصه از این تقسیم بندی کارکتر ها خوشم میاد . داستان بازی در تاجیکستان و افغانستان اتفاق میافته . در هر مرحله شما بسته به نحوه ی بازی کردن و اتمام مرحله تجربه به دست می آرید که می تونید با این تجربه می تونید اسلحتون رو ارتقاء بدید یا این تجربه رو روی شخصتتون اعمال کنید . توضیحات بیشتر رو وقتی بازی رو انجام دادم میگم الان خیلی خستم . ![]() Developer : Codemasters
Publisher : Codemasters Producer : Adam Parsons Engine : EGO Engine System requirements: * OS: Windows XP/Vista/7 * Processor: AMD Athlon 64 X2, Core 2 duo 2.4 Ghz * Memory: 1GB RAM (2GB for Vista / 7) * Video: ATI Radeon X1800, NVIDIA GeForce 7800 * HDD: 6GB of free space * Internet connection for activation
|
| 7 کاربر برای این پست سودمند از XerxeS عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Tonight's The Night
|
بچه ها ذوق مرگ شدم از اینهمه استقبال . یعنی واقعا یه نفر نیست پیگیر این بازی بوده باشه ؟
نکنه منو تحریم کردین فقط تو تاپیکهای من نظر نمیدید ؟ ![]()
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از XerxeS عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 (permalink) | |
|
مدیر انجمن
|
نقل قول:
![]() پیدا شد: بیا سـروش : کد:
http://www.egydown.com/15928-operation-flashpoint-red-river-pc-reloaded.html
"سخنها را بشنوید و با اندیشه روشن در آنها بنگرید و راهی را که باید در پیش گیرید برای خود برگزینید، از آن دو مینوی همزادی که در آغاز آفرینش در اندیشه و انگار پدیدار شدند، یکی نیکی را مینمایاند و دیگری بدی را؛ و میان این دو، دانا راستی را برمیگزیند و نادان دروغ را" زرتشت
ویرایش توسط Ardavan_2008 : 04-22-2011 در ساعت 01:14 PM |
|
|
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از Ardavan_2008 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 (permalink) |
|
Tonight's The Night
|
سلام .
امروز صبح تونستم بازی کنم . اولین چیزی که توجهمو جلب کرد سبک منو ها بود.شبیه Dirt2 بود حالا موقعی که بازی رو انجام بدید متوجه منظور من میشید . برای اینکه بتونید بازی رو Save کنید باید یوزر لایو داشته باشید که من نمی دونم جریانش چیه نتونستم بازی رو سیو کنم اگر کسی می دونه باید چی کار کنم لطفا توضیح بده . با GTA:LBCS هم همچین مشکلی داشتم حال نداشتم دنبالش برم حلش کنم . ![]() روند بازی خیلی کندتر از بازیهایی مثل COD و یا BF هست . بازی حتی روی درجه ی Normal هم سخته و اگر یه تیر کشنده بهتون اصابت کنه می میرید . تیرهایی که کاری نباشه باعث خونریزی شما میشه که با نگه داشتن کلید E باید خودتون رو درمان کنید . در غیر این صورت کم کم صفحه سیاه میشه و می میرید ... . حداقل تو اون نیم ساعتی که من بازی کردم ، بازی اصلا و ابدا تحرک و حالت سینمایی بودن شاهکاری مثل COD رو نداشت . نیروهای آمریکایی به تاجیکستان اعزام شدن و شما از یک محل با ماشین به محل دیگه ای میرید و نیروهای تاجیکی رو می کشید. البته مطمئنا در ادامه روند بازی تغییر می کنه و جذاب تر میشه ولی حداقل برای شروع اصلا خوب نبود . هیچ نکته ی جذابی نداشت . موسیقی متن و لحن صحبت کردن کارکتر ها نشون می داد که هدف سازنده ها ساختن یک بازی جدی مثل cod نبوده . اگر bd:bc1 رو بازی کرده باشید متوجه منظور من میشید . در BC هم در ابتدا شوخی هایی بین کارکترها بود و ریتم بازی کمی طنز بود . ولی در نسخه ی 2 تحت تاثیر cod کمی جدی تر شد . حالا من از این بازی که اینقدر به قول سروش تاکتیکال و سخت هست انتظار جدیت بیشتری داشتم . البته شاید اشتباه من باشه که می خوام همه ی بازی های این سبک جدی و خشن باشن ... این مواردی بود که با یک ساعت بازی کردن به ذهن من رسید . حالا بازم بازی می کنم به امید اینکه در ادامه بازی بهبود پیدا کنه . فقط اگر یه نفر بلده بگه من چطوری این مشکل windows live id رو حل کنم
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از XerxeS عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 (permalink) | |
|
Ω
XboxLive Leaderboard: 17th
|
نقل قول:
البته میشه ویندوز رو عوض کرد و از اول درست کرد
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از SHePArd عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 (permalink) |
|
Tonight's The Night
|
یعنی الان نمی تونم دیگه سیو کنم ؟ باید حتما به راه حلی باشه
![]() دوستم می گفت ورژن قبلی Games for windows میشه آفلاین پروفایل ساخت بازی کرد. ممکن هست همچین کاری ؟
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
کاربر ویژه
|
نقل قول:
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] کوتیک: بخاطر قانون پایستگی انجین که ما بهش اعتقاد قلبی (مالی) داریم؛ انجین نه بوجود می آید نه از بین میرود، بلگه از بازی به بازی دیگر منتقل میشود |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Tonight's The Night
|
خب .... درست شد . GFW نصب بود منتها من اشتباه می رفتم باید اکانت آفلاین درست می کردم می رفتم که آنلاین درست کنم ...
بازی واقعا داره منو خسته می کنه ! همش باید بریم تو این "هاموی" لعنتی ! بیشتر زمان بازی رو تا حالا تو ماشین سپری کردم ! یه موردی که جالبه ارتقاء کارکتر و اسلحه ها در بازی هست .مثلا الان بیشتر تیر های من خطا میره . ولی یه ارتقاء هست که باعث میشه نشونه گیری دقیق تر بشه .
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از XerxeS عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| flashpoint, operation, pc, red, river, version |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|