بازگشت   انجمن های فصل بازی > PC Gaming > PC Video Games

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 07-25-2011, 06:44 AM   #1 (permalink)

مدیر انجمن

Ardavan_2008 آواتار ها

تشکرها : 611
مطالب وبلاگ:  5
PC
کاربر فعال 

پیش فرض Assassin's Creed: Revelations

اطلاعات :
Developer: Ubisoft Montreal
Publisher: Ubisoft
Designer: Alexandre Amancio
Writer : Darby McDevitt

Platform : Microsoft Windows,
PlayStation 3, Xbox 360
Release date: November 15, 2011

توضیــحــات:

زمانی که مردی در تمام نبردهایش پیروز شده و بر دشمن غلبه می کند ، چه چیزی دیگر برای رسیدن و دستیابی به ان باقی می ماند؟Ezio باید زندگی و جانش را پشت سر خود رها کند برای جستجوی جوابها ، برای جستجوی حقیقت.

در Assassin's Creed Revelations نقش اصلی " Ezio Auditore " قدم می گذارد در جای پای مرشد افسانه ای Altaïr ، سفری در جهت کشف و افشاءسازی!
یک مسیر خطرناکی که Ezio را مجبور می کند تا به قسطنطنیه ،قلب امپراطوری عثمانی ها برود ،جایی که فرقه ای از صلیبیون نظامی برای بی ثبات کردن منطقه در انجا رشد می کنند.

شاید کمتر کسی سری Assassin's Creed را بازی کرده باشد و با الطایر و رفقا اشنا نباشد!که در چند ماه اخیر شرکت یوبی سافت اعلام کرد که نسخه ی Assassin's Creed: Revelationsدر حال ساخت است .
در بازی Ezio دیگر پیر است !

تصویر:
متن پنهان:

لینک دانلود:

[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]

عکس:
متن پنهان:

"
سخن‌ها را بشنوید و با اندیشه روشن در آن‌ها بنگرید و راهی را که باید در پیش گیرید برای خود برگزینید، از آن دو مینوی همزادی که در آغاز آفرینش در اندیشه و انگار پدیدار شدند، یکی نیکی را می‌نمایاند و دیگری بدی را؛ و میان این دو، دانا راستی را برمی‌گزیند و نادان دروغ را"

زرتشت

ویرایش توسط Ardavan_2008 : 07-25-2011 در ساعت 06:52 AM
Ardavan_2008 آنلاین نیست.

6 کاربر برای این پست سودمند از Ardavan_2008 عزیز تشکر کرده اند:

تبلیغات
قدیمی 07-25-2011, 01:58 PM   #2 (permalink)

مدیریت سایت

.:Pouria:. آواتار ها

تشکرها : 2,652
مطالب وبلاگ:  2
PS3 iPhone

مرسی اردوان جان !!
من که به شخصه تا قبل از انتشار برادرهود از فن های خفن AC بودم ولی بعد از بردار هود ...
خدا کنه این یکی برگرده به روز های اوج

معین عزیز ، همیشه به یادت هستیم ....
روحت شاد
.:Pouria:. هم اکنون آنلاین است.

قدیمی 07-25-2011, 03:19 PM   #3 (permalink)

کاربر ویژه

MINERVA آواتار ها

تشکرها : 1,430
PC
خبرنگار کاربر فعال 

نقل قول:
من که به شخصه تا قبل از انتشار برادرهود از فن های خفن AC بودم ولی بعد از بردار هود ...
خدا کنه این یکی برگرده به روز های اوج
مطمئن باش برمیگرده ... باز هوس شرط بندی کردی ها ؟!
متن پنهان:
(پوریا دیگه دارم یه این جملت حساس میشم به روز خفت میکنم )

کوتیک: بخاطر قانون پایستگی انجین که ما بهش اعتقاد قلبی (مالی) داریم؛ انجین نه بوجود می آید نه از بین میرود، بلگه از بازی به بازی دیگر منتقل میشود
MINERVA آنلاین نیست.

2 کاربر برای این پست سودمند از MINERVA عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 07-25-2011, 03:54 PM   #4 (permalink)

مدیریت سایت

PS3 iPhone

خب عزیزم حقیقته دیگه من حاظرم با تو یکی تنها تا صفحه 100 تاپیک بحث کنم تهدید نکن بیا بحث کنیم

روحت شاد

قدیمی 07-25-2011, 05:22 PM   #5 (permalink)

Ω

SHePArd آواتار ها

تشکرها : 1,656
مطالب وبلاگ:  8
PS3 PS2 PC

باو به جان خودم BH فقط حکم یه Expansion Pack رو برای AC II داشت،بازی کاملی نبود!: ((

SHePArd آنلاین نیست.

قدیمی 07-25-2011, 11:24 PM   #6 (permalink)

کاربر ویژه

MINERVA آواتار ها

PC
خبرنگار کاربر فعال 

خب پوریا جان مشکلت با BH چیه ؟ چون من مشکلی نمیبینم ... یه سرو گردن همه چیش به جز چند مورد بالاتر بود

کوتیک: بخاطر قانون پایستگی انجین که ما بهش اعتقاد قلبی (مالی) داریم؛ انجین نه بوجود می آید نه از بین میرود، بلگه از بازی به بازی دیگر منتقل میشود
MINERVA آنلاین نیست.

یک کاربر برای این پست سودمند از MINERVA عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 07-25-2011, 11:28 PM   #7 (permalink)

مدیریت سایت

PS3 iPhone

نسخه اول شخصیت و داستان پردازی به مراتب بهتری از بقیه نسخه ها داشت ! نسخه دوم ایرادات گیم پلی را تا حدی برطرف کرد و اون حالت خطی درش اورد ولی خب اون داستان قوی و شخصیت پردازی نسخه اول رو نداشت !! اما تو AC : B این روند کلا تغییر کرد ! از دید من سازنده ها اومدن نواقص داستانی رو تو B برطرف کنن ولی چون خواستن تمرکز اصلی روی خط اصلی داستانی باشه اومدن گیم پلی رو بیشتر سوق دادن سمت ماموریت های فرعی !! گیم پلی بازی کوتاه شد ، نحوه روایت داستان کمی پیچیده شد که در عین حال سریع به پایان رسید . خب این خودش نقص به حساب میاد . همیشه بین داستان و گیم پلی یه رابطه مهم و تقریبا مستقم وجود داره . تمرکز بیش از حد روی داستان به گیم پلی بازی ضربه زد . گیم پلی نسخه B از همون روند نسخه دو پشتبانی می کرد که بعد از یه مدت عملا چیزه جدیدی برای بازیباز احساس نمی شد !!! تازه جذاب ترین قسمت Assasin Creed مبارزه های با شمشیر و ایناست که اینقدر B رو از دو کپی کردن که بیش از حد این مبارزه ها تو این نسخه اسون بود و یه جورایی حتی بی مزه شده بود و اگه جذابیتی هم داشت رفته رفته از بین رفت !

روحت شاد

قدیمی 07-26-2011, 12:40 AM   #8 (permalink)

کاربر ویژه

MINERVA آواتار ها

PC
خبرنگار کاربر فعال 

نقل قول:
نسخه اول شخصیت و داستان پردازی به مراتب بهتری از بقیه نسخه ها داشت ! نسخه دوم ایرادات گیم پلی را تا حدی برطرف کرد و اون حالت خطی درش اورد ولی خب اون داستان قوی و شخصیت پردازی نسخه اول رو نداشت !!
خب بالاخره نسخه اول بازی بود دیگه و داشت ما رو با دنیای AC از طریق انیموس اشنا میکرد . بعد اینکه چه چیز مهمی توی نسخه اول اتفاق افتاد که میگی داستان پردازی و داستان قوی داشت ؟! من دارم همین الان AC1 رو از نو میرم ... به شخصه اینایی که گفتی اصلا توش نبود تو BH داستان پردازی خیلی بهتر بود
تو AC 1 همه از این روند خسته شده بودن ... BH نسخه بی اشکال دوم رو گسترده کرد که از همه لحاظ عالی بود

نقل قول:
ولی چون خواستن تمرکز اصلی روی خط اصلی داستانی باشه اومدن گیم پلی رو بیشتر سوق دادن سمت ماموریت های فرعی !!
بیشتر توضیح بده ...؟!!؟!

نقل قول:
گیم پلی نسخه B از همون روند نسخه دو پشتبانی می کرد که بعد از یه مدت عملا چیزه جدیدی برای بازیباز احساس نمی شد !!!
به نظرم کاملا برعکس هست ... گیم پلی و ماموریت ها اینقدر پیشرفت کرده بود که بازیکن تا اخر بازی سرگرم بود و فکر نمیکنم کسی احساس خستگی بکنه ... من که چنان مخفی کاری تو هیچ نسخه دیگه ندیدم

نقل قول:
نحوه روایت داستان کمی پیچیده شد
یکی از نقاط قوت سری AC همین پیچیدگی داستان هست ... حالا اونقدر هم که میگی پیچیده نبود که ؟!

نقل قول:
بیش از حد این مبارزه ها تو این نسخه اسون بود و یه جورایی حتی بی مزه شده بود
نخیر ... اگر یادت باشه الطایر قبل از اینکه سمتشو از دست بده اول بازی با چند نفر اسیسن که زیردستش بودن مرحله رو شروع کرد ... و با هم بودن ... اتزیو هم همین طور وقتی لولش بالا رفت انجمن برادری تشکیل داد و همرا با اساسین های دیگه ادم میکشت ... نمیشه که رییس اساسین ها باشی ولی تک نفره کار کنی اتفاقا BH با این کارش تونست حس یک رهبری اساسین ها رو به ادم القا کنه و انصافا هم خیلی خوب نشون داد ...
رهبر اساسین ها که دیگه نباید با جنگیدن 2 3 تا سرباز مشکل داشته باشه ؟!!
خلاصه پوریا جان ایرادات همه بنی اسرائیلی بود ... BH اینقدر نکات مثبت داره که اینایی که گفتی پیشش هیچه ...

ماموریت های جذاب و پیچیده
مخفی کاری عالی بهتر از نسخه های دیگه
داستان بهتر
گیم پلی وسیع
و ...

ویرایش توسط MINERVA : 07-26-2011 در ساعت 12:51 AM
MINERVA آنلاین نیست.

قدیمی 07-26-2011, 12:59 AM   #9 (permalink)

مدیریت سایت

PS3 iPhone

نقل قول:
خب بالاخره نسخه اول بازی بود دیگه و داشت ما رو با دنیای AC از طریق انیموس اشنا میکرد . بعد اینکه چه چیز مهمی توی نسخه اول اتفاق افتاد که میگی داستان پردازی و داستان قوی داشت ؟! من دارم همین الان AC1 رو از نو میرم ... به شخصه اینایی که گفتی اصلا توش نبود تو BH داستان پردازی خیلی بهتر بود
تو AC 1 همه از این روند خسته شده بودن ... BH نسخه بی اشکال دوم رو گسترده کرد که از همه لحاظ عالی بود
شخصیت الطیر نماد واقعی یک اساسین بود . اتیزو تو نسخه دوم شخصیت پردازی خوبی داشت و روایت یک زندگی تباه شده رو داشت اما کاکترش بیشتر یه بچه سوسول بود تا یک ادم کش ! داستان نسخه اول اتفاقا خیلی قشنگ بود ! یک دید دیکتاتوری با بعد وسیع شخصیت پردازی شده بود . BH عملا نتونست اونی رو که باید نشون بده ، نشون بده . روند خسته کننده به گیم پلی ربط داره نه داستان . BH اومد داستان رو شکافت و بعضی جاها شاخ و برگش رو زد خب نتیجش گیک پلی کوتاهش شد

نقل قول:
بیشتر توضیح بده ...
داستان و گیم پلی یک تعامل با هم دارن . داستان روند خودش رو داره اما اینکه چه جوری داستان پردازی شه دست گیم پلی هست . ایرادی که به B وارده اینکه داستان رو محدود کرد به یه سری مسائل کلیشه ای ! المان های جالبی به این نسخه اضافه کرد مثل همین اساسین ها ولی خب نتوسنت داستان را با گیم پلی جوری مچ کنه که از این المان ها بشه درست استفاده کرد یا حداقل جذابیت خودش رو حفظ کنه
نقل قول:
به نظرم کاملا برعکس هست ... گیم پلی و ماموریت ها اینقدر پیشرفت کرده بود که بازیکن تا اخر بازی سرگرم بود و فکر نمیکنم کسی احساس خستگی بکنه
گیم پلی عملا تکراری بود !!!!!!!! سبک بازی یکی از رکن های گیم پلی هست . ریشه AC مبارزه با شمشیر هست . پس چذابیت اصلی تو گیم پلی AC مبارزه با شمشیر هست . AC II خیلی خوب جذابیتش رو حفظ کرد ولی AC B گند زد به این جذابیت !! خودت خوب می دونی من طرفدار های خفن AC بودم پس انتظار بالایی از بازی داشتم ولی برادرهود جوری برای من بود که از اول بازی تا اخر بازی توی مبارزه ها حتی یک بار ، تکرار می کنم حتی یک بار هم نمردم ! خب این چه جذابتی داره ؟ اینکه یه دسته بگیری دستت و هی 4 تا دکمه بزنی بدون هیچ هیجانی ، شد بازی
نقل قول:
؟

نخیر ... اگر یادت باشه الطایر قبل از اینکه سمتشو از دست بده اول بازی با چند نفر اسیسن که زیردستش بودن مرحله رو شروع کرد ... و با هم بودن ... اتزیو هم همین طور وقتی لولش بالا رفت انجمن برادری تشکیل داد و همرا با اساسین های دیگه ادم میکشت ... نمیشه که رییس اساسین ها باشی ولی تک نفره کار کنی اتفاقا BH با این کارش تونست حس یک رهبری اساسین ها رو به ادم القا کنه و انصافا هم خیلی خوب نشون داد ...
رهبر اساسین ها که دیگه نباید با جنگیدن 2 3 تا سرباز مشکل داشته باشه ؟!!
اوج فن بازی تو این حرفت هست ناراحت نشی ولی ممکنه به یه نوب القا کنه ولی بک فن بازی که انتظار اونیکه شنیده رو داره اصلا رضایت بخش نبود و هیچ القایی نداشت ! قبول دارم این قضیه اساسین ها المان خیلی جالبی بود ولی درست ازش استفاده نکردن !
نقل قول:
خلاصه پوریا جان ایرادات همه بنی اسرائیلی بود ... BH اینقدر نکات مثبت داره که اینایی که گفتی پیشش هیچه ...
ثابت کن بنی اسرائیلی بود

روحت شاد

قدیمی 07-26-2011, 01:33 AM   #10 (permalink)

کاربر ویژه

MINERVA آواتار ها

PC
خبرنگار کاربر فعال 

نقل قول:
شخصیت الطیر نماد واقعی یک اساسین بود . اتیزو تو نسخه دوم شخصیت پردازی خوبی داشت و روایت یک زندگی تباه شده رو داشت اما کاکترش بیشتر یه بچه سوسول بود تا یک ادم کش !
خب اشتباهت همین جاست دیگه ... تعریفت از سوسول و زندگی تباه درست نیست ... کسی که همون اول بازی تکرار میکنم همون اول بازی بزنه دارو دسته ی یک جمعیت پازی رو لتو پار کنه میشه سوسول ؟؟!!!؟! بعدشم هنوز اون موقع اتزیو چیزی از راهو روش و افکار پدرش نمیدونست ... دیدی که بعدا چه قدرتی پیدا کرد ... الطایر هم اون اوایل خیلی مغرور بود درسته بهش انگ بچسبونیم ؟؟ همه تغییر کردن و خواهند کرد

نقل قول:
داستان نسخه اول اتفاقا خیلی قشنگ بود ! یک دید دیکتاتوری با بعد وسیع شخصیت پردازی شده بود . BH عملا نتونست اونی رو که باید نشون بده ، نشون بده . روند خسته کننده به گیم پلی ربط داره نه داستان
کجا قشنگ بود ؟! از این شهر به اون شهر میرفتی تا 9 تا ادمو به قتل برسونی ... تا اخر بازی هم اینقدر این المعلم و دکتره فک میزنن که دوست داری کلتو بزنی به دیوار ... از اول تا اخر بازی جریان کشتن 9 تا ادم خیلی قشنگه ؟؟؟ چه طور داستان به اون پیچیدگی BH رو ول میکنی بعد میگی کشتن 9 تا ادم تو AC 1 قشنگه ...
نسخه یک خیلی بد بود نه شاخو برگی داشت نه حرکت به خصوصی ؟!

نمیدونم جیب بری کجاش میشه قشنگ

نقل قول:
BH اومد داستان رو شکافت و بعضی جاها شاخ و برگش رو زد خب نتیجش گیک پلی کوتاهش شد
بازی تا حدی کوتاه بود ولی قشنگ بود ... و فکر نمیکنم تو دلیلت برا اون حرفا این باشه ...

نقل قول:
پلی جوری مچ کنه که از این المان ها بشه درست استفاده کرد یا حداقل جذابیت خودش رو حفظ کنه
چرا من الان که به بعضی از لول ها فکر میکنم بدون داشتن اون المان ها رفتنش محال بود ... جاهایی هم بود که اصلا نمیشد ازش استفاده کرد مثل مراحل مخفی کاری ... نیازی هم نیست که مچ بشه ؟! اصلا برای چی باید مچ بشه ... داستان برای چی باید با افراد زیردست اتزیو مرتبط بشه ضایع ؟! یه مثال بزن جون من

نقل قول:
گیم پلی عملا تکراری بود !!!!!!!!
دقیقا یه جورایی اخر بازی کلکسیون اساسین های اتزیو و یا چیزای دیگش کامل میشه ... به موقع لئوناردو وسایلی رو وارد بازی میکرد که خیلی جای کار داشت ... پوریا این حرفت واقعا ...!!!

نقل قول:
ریشه AC مبارزه با شمشیر هست
نخیر خوشگله ... ریشه AC مخفی کاری هست ... مگه فایتینگ هست که میگی مبارزه با شمشیر ... خدایی جای هیچ حرفی باقی نگذاشت این مخفی کاری در BH ... ولی تو نسخه های دیگه یه قرون نبود ... همین جریان مبارزه با گرگ ها خیلی عالی کار شده بود ... کسایی که DLC داوینچی رو رفتن این حرفو تایید میکنن

نقل قول:
حتی یک بار هم نمردم
رهبر اساسین ها که نباید بمیره خجالت بکش ... ببین پوریا ... ارزش ترور با همکاری با بقیه اساسین های دیگه خیلی بیشتر از این حرفاست ...

نقل قول:
ناراحت نشی ولی ممکنه به یه نوب القا کنه ولی بک فن بازی که انتظار اونیکه شنیده رو داره اصلا رضایت بخش نبود
ما خیلی فن ها رو دیدیم که کاملا ارضا شدن ...

ویرایش توسط MINERVA : 07-26-2011 در ساعت 01:40 AM
MINERVA آنلاین نیست.

پاسخ

برچسب ها
assassin, creed, revelations

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش