|
|
#1 (permalink) |
|
مدیر انجمن
|
![]() توصیحات: Hitman : Absolution (هیتمن : آمرزش) یا مامور 47 از سری بازی های هیتمن در سبک مخفی کاری و اکشن است که توسط شرکت IO Interactive ساخته شده و Square Enix ان را منتشر خواهد کرد. Hitman : Absolution برای ویندوز ، ایکس باکس 360 و پلی استیشن 3 خواهد امد. اطلاعات: Developer: IO Interactive
Publisher: Square Enix Series : Hitman Engine : Glacier 2 Platform: Microsoft Windows PlayStation 3, Xbox 360 Release date: 2012 Genre: Stealth, Action Mode: Single-player تارنما: [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] عکس:
متن پنهان:
تصویر (تریلرها و مصاحبه ها):
متن پنهان:
"سخنها را بشنوید و با اندیشه روشن در آنها بنگرید و راهی را که باید در پیش گیرید برای خود برگزینید، از آن دو مینوی همزادی که در آغاز آفرینش در اندیشه و انگار پدیدار شدند، یکی نیکی را مینمایاند و دیگری بدی را؛ و میان این دو، دانا راستی را برمیگزیند و نادان دروغ را" زرتشت
|
|
|
|
| 11 کاربر برای این پست سودمند از Ardavan_2008 عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Tonight's The Night
XboxLive Leaderboard: 5th
|
اردوان ممنون .
دو تا عکس اولی فکر کنم ماله Hitman 4 باشه . :D
|
|
|
#3 (permalink) |
|
کاربر ویژه
|
خدای من ... اصلا نمیتونم منتظر این بازی بمونم چرا ؟!
یاد نسخه های قبلش منو اذیت میکنه ...
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] کوتیک: بخاطر قانون پایستگی انجین که ما بهش اعتقاد قلبی (مالی) داریم؛ انجین نه بوجود می آید نه از بین میرود، بلگه از بازی به بازی دیگر منتقل میشود |
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از MINERVA عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 (permalink) | |
|
مدیر انجمن
|
خواهش میکنم..
![]() نقل قول:
اگر اره عوضش کنم؟!کلا منم با هیتمن حال نمی کردم اما این یه چیز دیگست مثل اینکه! حالا کو تا یه سال دیگه!
"سخنها را بشنوید و با اندیشه روشن در آنها بنگرید و راهی را که باید در پیش گیرید برای خود برگزینید، از آن دو مینوی همزادی که در آغاز آفرینش در اندیشه و انگار پدیدار شدند، یکی نیکی را مینمایاند و دیگری بدی را؛ و میان این دو، دانا راستی را برمیگزیند و نادان دروغ را" زرتشت
|
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از Ardavan_2008 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 (permalink) | |
|
مدیریت سایت
|
نقل قول:
اینو با U3 رو باید اریج خرید
|
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از .:Pouria:. عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 (permalink) |
|
مدیر انجمن
|
چند تا تریلر هست از بازی پایین میزارم خواستید دانلود کنید:
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] دومی گیم پلی بازی هست که یادم میرفت بزارم اینجا ،گیم پلی قابل قبولی داره و خیلی نکات مثبتی هم مثل : لباسها و هوش مصنوعی بازی که بهتر شده ،پیشنهاد میکنم دقیقه ی 14 به بعد رو ببینید!اط نظر گرافیکی هم که فعلا زوده که چیزی بگیم! امیدوارم بازی خوبی از اب در بیاد!
ویرایش توسط Ardavan_2008 : 12-18-2011 در ساعت 02:28 AM |
|
|
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از Ardavan_2008 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 (permalink) |
|
管理員
|
گاد بود . یعنی فوق العاده بود گیم پلیش .. ایکاش داستانش خوب باشه . هوش مصنوعی واقعا فوق العاده بود .. مسائلی که توی تسخه های قبلی خیلی آزار دهنده بود ، مشخص بود که روش کار کردند و رفعشون کردن . بازی داستان سینمایی تر به خودش گرفته .. واقعا پیشنهاد میکنم ببینین ..
|
![]() |
| برچسب ها |
| absolution, hitman, pc |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|