|
|
#1 (permalink) |
|
Tonight's The Night
XboxLive Leaderboard: 5th
|
سلام !
ساعت 7:30 صبحه و من از دیشب هنوز نخوابیدم و تازه قراره برم بیرون ماشین رو درست کنم ( هنوز این لعنتی درست نشده ) . پس اگر اشتباهی در مطلب بنده هست به بزرگواری خودتون ببخشید ( الان چشمام دیگه صفحه رو درست نمی بینه )دیشب لینک دانلود دموی بازی رو دیدم . با اینکه هنوز تا حالا رو PC یه دست کامل هم بازی نکردم ولی گفتم حداقل تا اومدن دموی فیفا 12 یکم با این سرگرم شم . 4 تا تیم بیشتر تو دمو نیست . منچستر ، پورتو ، میلان و ناپولی . نمی دونم چرا رئال یا بارسلونا نیستن . البته دو تا تیم هم از آمریکای جنوبی بود . سانتوس و یه تیم دیگه . یه نیمه بیشتر بازی نکردم . نمی خوام خیلی با فیفا مقایسه کنم ولی چون نسخه های قبلی رو بازی نکردم نمی تونم خیلی راجع به پیشرفت ها نظر بدم پس فقط یه دید کلی می دم . گرافیک بازی خوب بود . هنوز نحوه ی دویدن بازیکنا مثل ps1 ـــه . یعنی وقتی با فیفا مقایسه میشه واقعا مصنوعیه . ولی برخورد بین بازیکن ها طبیعی تر از فیفا هست . حالا باید فیفا 12 بیاد ببینیم این نسخه چی کار کرده . یه سری حرکات هم برام جالب بود مثلا یه بار دیدم یکی از بازیکنای حریف تو محوطه جریمه تیم من dive کرد. البته مطمئن نیستم ولی یه کم مصنوعی خودش رو انداخت که به نظرم اومد هدفش این بوده :D . چند تا عکس هم گرفتم JPG
متن پنهان:
PNG
متن پنهان:
JPG
متن پنهان:
متن پنهان:
بقیه موارد رو بعدا می نویسم الان واقعا کلافم دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه
|
| 6 کاربر برای این پست سودمند از XerxeS عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|