| 5 کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 355
|
به هر جنبنده ای این بازی رو توصیه میکنم! به هیچ وجه از دستش ندید...واقعا میتونم بگم که بی نظیره...این بازی رو چه rpg باز ها و چه اونایی که rpg باز نیستن هم باید تجربه کنند...خیلی دوست دارم اینجا بحث و تبادل نظر در مورد بازی شکل بگیره که شدیدا پایه ش هستم . امیدوارم اینجا دوستانی باشن که این سری شاهکارو بازی کرده باشن .
I'm burning my life as my Cigar, and going high as my Smoke, and falling down as my Ash, That's Enjoyable Break Me===> [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] <===Break Me ![]() |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
管理員
|
واقعا شاهکاری محمد .. واقعا !
این لینکو ببینین .. اون عکسه که مال پست پراسسینگ هست رو ببینین .. وات دا .. [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 355
|
آره اینارو دیده بودم....حالا جالبه که tools های بازی هنوز نیومده و وقتی بدن بیرون دست ماد سازا بسیار باز میشه و میتونن خیلی چیزا به بازی اضافه کنن ...جدا از بحث ماد واقعا باید خود بازی رو تجربه کنید تا ببینید با چه شاهکاری طرف هستید..واقعا اصلا آدم از بازی خسته نمیشه و بازی همیشه آدمو درگیر خودش میکنه و به شدت اعتیاد آوره....به نظر من شاهد پیشرفت خوبی نسبت به Oblivion تو این بازی بودیم....نکته دیگه شغل های اضافه شده به بازی هست که میشه باهاش ذره بسازی یا چوب بری کنی و از معادن ماده ی معدنی استخراج کنی و خیلی چیزای دیگه که تجربه کردنش بسیار لذت بخشه .
I'm burning my life as my Cigar, and going high as my Smoke, and falling down as my Ash, That's Enjoyable Break Me===> [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] <===Break Me ![]() |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 105
|
نقل قول:
![]() tgm بزن آسون میشه.
|
|
|
|
#8 (permalink) | ||
|
Ω
XboxLive Leaderboard: 17th
|
نقل قول:
اما مزه ی این بازی به سختیشه ، به جز کشتن اژدها هاش البته که خودمم میزارم رو Novice ![]() نقل قول:
ویرایش توسط SHePArd : 11-28-2011 در ساعت 04:07 PM |
||
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
管理員
|
د ِ گاد مد ؟ =)) ، نــــوب . فایت هاش یه مقداری با این جک و جونور ها مسخرست ، فایت های اژدها رو خیلی دوست دارم ، واقعا لذت بخشه . بخش تیممیت هم واقعا مسخره طراحی شده . سوار اسبی یارو تا های اثتاگار بات میدوئه . خو مردان مومن یه کاری میکردین بتونیم براش اسب بِخِریم خو .
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 105
|
اسب سواریش خیلی زشته.انگار اسبه عربی میرقصه وقتی راه میره
.داداشم خرید اسب دیدم اون قدر زشت راه میره من دیگه نخریدم.ولی خیلی متفاوته.مدل نقشه و...آره بابا.از tcl هم استفاده کنید از در و اینا رد بشید.اصلا بازی بودن تقلب کیف میده!؟ ![]()
|
![]() |
| برچسب ها |
| pc, skyrim, tes |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|