|
|
#1 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
سلام به همه دوستان.مبدل XBOX 360 برای کامپیوتر!!! برای کلمپیوتر و کاملا واقعی.
راستش رو بخواین هر چی فکر کردم کجا پست بزنم بهتر باشه,چیزی به ذهنم نرسید و گفتم دیگه اینجا که برای کامپیوتره,همین جا بزنم. من چند وقت پیش توی یه سایت خارجی یه مبدل با حجم 890 مگابایت دیدم که چون نمیدونستم کار میکنه یا نه دانلود نکردم.حالا یه یک ماهی هست مه این مبدل رو توی انجمن یه سایت ایرانی دیدم ولی چون سی پی یو من Intel 3.06 هست و دو هسته نیست این رو هم خودم دانلود نکردم. خب زیاد حرف زدم.چند تا نکته: 1.حجمش 63.7 مکابایته 2.سیستم قدرتمند میخواد.سی پی یو دو هسته قوی.گرافیک 1 گیگ.رم هم 3 گیگ.البته اگر اینا بیشتر باشه و قوی تر باشه هم خیلی بهتره.ممکنه یه کمی گرافیک پایین بیاد با سیستم ضعیفتر از این. 3.توی اون انجمن بازی های PES 2010 Mass Effect Alone in the dark GTA IV assassin creed gears of war 2 تست شدن.خداییش حیفم اومد این پست رو نزنم!راستی با بازی های ps2 هم روی این جواب میدن.اینم لینکاش: [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] راستی کسانی که بازی Rayman Origin رو برای PC میخوان برن توی سایت دانلودها.اونجا با لینک مستقیم و مبدل دلفین هست.همه هم تست کردن سالمه.اونم مثل این سیستم قوی میخواد. منبع:انجمنهای تخصصی میهن دانلود ویرایش توسط mohammad72 : 01-18-2012 در ساعت 08:04 PM |
|
|
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از mohammad72 عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Tonight's The Night
XboxLive Leaderboard: 5th
|
اینم لینک مستقیم از سرور سایت :
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] ولی اینکه نوشته مال xbox و ps2 ـــه !
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از XerxeS عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
نمیدونم.منم الان دیدم.
تو انجمن اونجا ملت خودشون رو کشته بودن!!!گفتن دمت گرم و کار کرد و از اینجور چیزا. [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
|
|
|
#5 (permalink) |
|
اعضا
تشکرها : 9
|
بببخشید اشتباه شد....لینک مستقیمش رو الان دیدم مدیریت گذاشتن..شرمنده
من دارم دانلود می کنم بازی ایکس 360 هم دارم تست می کنم جوابشو می گم ویرایش توسط dash saeed : 02-13-2012 در ساعت 12:01 PM |
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از dash saeed عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 (permalink) | |
|
اعضا
تشکرها : 9
|
نقل قول:
فقط یه فایل داره با نام ایکسباکس آرادو 13 که تبدیل دسته ایکس باکس برای کامپیوتره... اصلا به هیچ عنوان امکان نداره بشه با شبیه ساز ps2 بازی ایکس باکس 360 اجرا کرد.. من بازی گریز 2 رو گذاشتم تو شبیه ساز پی اس 2 ری اکشنی نشون نداد نتونست لود کنه.. ...... دوستان به چندیدن انجمن که د راین باره بود سر زدم...همشون آخرش گفتن سرکاریه.. کافیه یه سرچ تو گوگل بکنید کللی انجمن ایرانی مختلف در این باره تاپیک دارن ....فقط برید صفحه آخرش رو بخونید که همه بیخیال شدن و گفتن نمیشه ویرایش توسط dash saeed : 02-13-2012 در ساعت 12:47 PM |
|
|
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از dash saeed عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| 360, ps2, مبدل, کامپیوتر, xbox, برای |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|