بازگشت   انجمن های فصل بازی > PC Gaming > PC Video Games

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 02-15-2010, 12:35 AM   #1 (permalink)

For the Emperor

SmiTER آواتار ها

تشکرها : 111
PC
پیش فرض Warhammer 40,000: Dawn of War II: Chaos Rising

[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]

ناشر: THQ

سازنده : Relic

سبک : Real-Time Strategy

تاریخ انتشار : Mar 11, 2010

-------

Choas نژادی که قبل ها به Emperor وفادار بودند و در صف Space marines ها قرار داشتند. بر اثر یک سری اتفاقات این نژاد به بدی ها سوق داده شده و خدایان ـه بسیار قدرمت و ظالمی بر اون ها حکم فرما شدند. خدایانی که هدف اصلیشان جنگ و حیله و خون ریزی برای تصرف تمام جهان بود. حالا بعد از 10000 سال مقاومت Space marines نژاد Choas دوباره برای از بین بردن SM ها به پاخاسته ...

بعد از اینکه پچ 1.8 بازی Dow 2 با قیمتی نا چیز روانه شده همه در تهجب بودند که چرا برای دانلود این پچ باید دوباره هزینه رو بپردازن! معلوم شد که در این پچ یک سبک جدید که خیلی شبیه سبک Hero Siege بازی War3 است ساخته شده. به این صورت که 4 نفر به وسیله ی 4 قهرمان باید هر دشمنی که به اون ها صدمه می زنه رو از بین ببرند و در آخر زنده بمونن. این پچ دارای 20 مرحله بود که کسی نمی تونست بیشتر از 11 تا مرحله بره. بعد از مدتی یک تیم گیمر تا مرحله 20 رفتن و در مرحله آخر چیزی رو دیدن که باورش برای خیلی ها سخت بود! در مرحله آخر باید Choas هارو شکست می دادن !!!!! از اینجا بود که نظر همه به یک پک جدید دیگر برای Dow2 حذب شد...

در این بسته (add on pack) که بر طبق گفته ی سایت Xfire حجم آن 3500MB است قوم Choas با تمام هیولا ها و موجودات اهریمنی خود ساخته شده اند. در این نسخه قدرت خدایان نیز اضافه شده است و گیمر می تواند بر طبق سلیقه ی خود یکی از خدایان 4 گانه ی Choas را انتخاب کند که هر کدام برای خود Special spell هایی دارند و همچنین یک موجود افسانه ای به نام The Great Unclean One (مانند Avatar در قوم Elder) نیز اضافه شده است که بسیار قدرت مند می باشد و در تریلر های موجود به نظر میاد که این موجود رو از قربانی کردن hero می توان به وجود آورد (دقیقا مثل نسخه اول بازی).

سایز The Great Unclean One در مقابل اون آدمی که جلوشه واقعا قابل توجه ـه

در نسخه اصلی بازی lvl Cap حداکثر 20 عدد بود ولی به وسیله این اضافه شونده به 30 افزایش پیدا کرده و تعدادی هم spell اضافه شده است...
من که خودم به شخصه از سری بازی های DoW واقعا خوشم میاد و حتما این بسته ی اضافه شونده رو هم می گیرم... به امید این که بسته ی دیگری به اسم Dark Elder Raising منتشر بشه

---

عکس هایی از بازی
:

[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]

4 کاربر برای این پست سودمند از SmiTER عزیز تشکر کرده اند:

تبلیغات
قدیمی 02-15-2010, 07:00 AM   #2 (permalink)

管理員

MaFi آواتار ها

تشکرها : 3,212
مطالب وبلاگ:  2
PC

فوق العادست ، راستی پس بخاطر همین پولی بودن پچ 1.8 خیلی سخت توی نت گیر میومد .. من خودم هم از طرفداران این سری هستم ولی از این پچ جدید خیلی اطلاعی نداشتم ، پیگیر هم نبودم . اینطوری که میگی پس خیلی جالب شده ، بعد این غوله چیه !؟ حالم بد شد .. ممنون از مطلبت ، خیلی خوب بود .

قدیمی 02-15-2010, 10:56 AM   #3 (permalink)

For the Emperor

SmiTER آواتار ها

تشکرها : 111
PC

من خودم اولین بار توی این تریلر باهاش مواجه شدم که بسی مهربان تشریف داشت. (یه Poison ای می ریخت که کلا hp ای برای اون یکی ها نمی موند )

کد:
http://www.gametrailers.com/video/multiplayer-gameplay-dow-ii/61542

پاسخ

برچسب ها
000, 40, chaos, dawn, ii, rising, war, warhammer

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش