بازگشت   انجمن های فصل بازی > همه چیز در مورد بازى هاى كنسول > PlayStation 3

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 04-25-2011, 06:41 PM   #1 (permalink)

مدیریت سایت

.:Pouria:. آواتار ها

تشکرها : 2,652
مطالب وبلاگ:  2
PS3 iPhone
پیش فرض پیشنمایش La.Noire

وقتی صحبت از بازی های Open world می شود بی اختیار نام شرکت پر آوازه راکستار به ذهن ها خطور می کند ، شرکتی که به جرات می توان آن را سلطان بی چون و چرا سبک Open world دانست چرا که بازی های بسیار موفق و فوق العاده ای هم چون سری محبوب GTA و بهترین بازی سال 2010 یعنی Read Dead Redemption را در کارنامه خود دارد . راکستار طی این چند سال اخیر با انتشار بازی های بسیار زیبا در سبک Open world نشان داده که در این سبک تبحر خواستی دارد . صرف سال ها وقت و میلیون ها دلار خرج بازی طبعا نتایج مطلوبی در بر دارد . La.Noire یکی دیگر از این عناوین راکستار به حساب می اید . عنوانی که حدودا 6 سال سال وقت برای آن صرف شده و مبلغی معادل 120 میلیون دلار هزینه برای این شرکت داشته . اما La.Noire عنوانی ساده مثل GTA یا ... نیست ، البته نه اینکه GTA و دیگر بازی های این شرکت بازی های ساده ای بودند بلکه شاهکار هایی در صنعت گیم به شمار می روند اما La.Noire چیزی فراتر از همه عناوین تا به اینجای راکستار به شمار می رود . با وجود تکنولوژی هایی که در ادامه به آن خواهیم پرداخت به جرات می توانم بگم که La.Noire نه تنها یک شاهکار بلکه انقلابی در صنعت بازی سازی خواهد بود . در نگاه اول شاید به نظر بعضی بازیباز ها این عنوان همچون بازی های قبلی یک اکشن با دنیای آزاد باشد اما اصلا این شکل نیست بلکه تکنولوژی و امکاناتی که در بازی به کار رفته است تا به حال در هیچ عنوانی دیده نشده و La.Noire آماده است تا دنیای جدیدی برای بازیباز ها فراهم کند . عمق این مطلب را می توان از حرف های بازی ساز افسانه استاد کوجیما خالق سری یه یاد ماندی MGS فهمید که او نیز در رابطه با La.Noire حرف های زیادی زده است و امید خیلی زیادی دارد و جالب تر از آن گفته که با وجود همه مشغله های کاری منتظر La.Noire است تا از این شاهکار راکستار لذت ببرد . با این حال که کوجیما کارگردان حرفه ای چنین حرف هایی را برای این عنوان زدن ، دیوید کیج دیگر کارگردان معروف و ماهر که بازی Heavy Rain را در کارنامه خود دارد نیز به تحسین این عنوان پرداخته البته وی مدعی ست که تکنولوژی پیشرفته تری نسبت به این بازی دارد ، به هر حال ایشان نیر La.Noire را عنوانی بزرگ می شمارند .

سبک بازی را می توان سبکی جدید برشمرد چون که بازی در حالت Open world اما sandbox و در عین حال خطی دانست . نحوه عمل کرد بازی به گونه است که بازی در حالت دنیای ازاد شروع می شود و ماموریت های اصلی بازی انجام می شود امل رفته رفته که بازی حالت پیچیده تری به خود می گیرد به حالت sanbdox در می آید . وقایع داستان بازی در دهه 40 و 50 اتفاق می افتد و بر خلاف عناوین قبلی راکستار که بازیباز در جای یک خلافکار ایفای نقش می کرد اینبار در جای یک پلیس شرافت مند می باشد . " کول فیلیپس " شخصیت اصلی بازی است که تحت اختیار بازیکن هست . " کول " در ابتدا یک افسر پلیس ترافیک ( راهنمایی و رانندگی ) هست که وظیفه وی کنترل خیابان ها و رسیدگی به تصادفات و ... است اما با کمی پیشرفت در بازی به یک افسر گشت پلیس ارتقا پیدا می کند یا بهتر بگم درجه می گیرد و مجهز به بیسیم و اسلحه گرم و دیگر تجهیزات پلیس می شود که اینبار وظیفه وی ایجاد امنیت شهر لس آنجلس است که ماموریت های بسیار متنوع و خیلی جالبی مبدل می شود از جمله گشت زنی در شهر یا کمک به انتقال زندانی به زندان یا رویارویی با سارقان مسلح بانک ، گروگانگیر ، تعقیب و مراقبت و ... که اگر بخوام تک تک آن ها را بشمارم خیلی طولانی می شود اما خیلی ساده می توان بگم که ماموریت های بسیار جالب و سرگرم کننده ای در بر دارد اما به همین جا خطم نمی شود بلکه کول باز هم جای ارتقا درجه دارد تا جایی که وارد پلیس جنایی می شود و وظیفه وی رسیدگی به پرونده های جنایی و قتل ها و ... می شود که می توان آن را جذاب ترین قسمت بازی دانست چرا که با آمیخته شدن مضامین جنایی و البته ادونچر زیبایی بسیار زیادی به وجود می آورد و این قسمت برای طرفداران سبک ادونچر بسیار دلچسب خواهد بود . چندین پرونده جنایی که جزو مخوف ترین و دردناک ترین پرونده های جنایی تاریخ لس آنجلس است در بازی وجود دارد که جذابیت این بخش را چند برابر می کند ، پرونده هایی که بر اساس آن فیلم ها ، کتاب ها ... ساخته شده است . نکته ای که خیلی مهم است اینست که در عین روند گیم پلی بازی پرونده هایی به دست شما سپرده می شود که ممکن حل نشوند یا زمان خیلی طولانی ای لازم داشته باشد که خب البته به هوش بازیباز نیز بستگی دارد که این مهم موجب بالا رفتن ارزش چندین بار تکرار بازی می شود .

طبق گفته کارگردان بازی بازی در حالت معمول 25 ساعت گیم پلی اصلی دارد و با احتساب ماموریت های فرعی و جانبی حدودا 30 ساعت زمان برای به اتمام رساندن بازی وقت لازم است که در حد بازی های این نسل وقعا مقدار قابل توجهی است و نکته ای که La.Noire را از دیگر بازی ها متمایز می کند طبق گفته سازندگان بازی تنوع ماموریت ها و مراحل بازی ست به طوری که بازیباز در طی این 30 ساعت احساس تکراری شدن به وی دست ندهد . وجود اکشن های نفس گیر به همران تعقیب و گریز های پر هیجان از نکات مثبت گیم پلی بازی به شمار می رود . فکر می کنم صحبت از بعضی عناصر گیم پلی بازی بیهوده باشد و فقط وقت تلف کردن دارد چرا که در بیشتر عناوین راسکتار به یک شکل وجود دارد اما توضیح درباره المان های جدید La.Noire فکر می کنم ایده خوبی باشد ! همان طور که گفته شد شما در نقش یک پلیس هستید که تمام اختیارات یک پلیس را دارید پس در La.Noire می توانید در صحنه جرم یه هر مکان دیگر به کسی که به نظر شما مظنون است را می توانید مورد باز جویی قرار دهید و اگر مدرکی علیه وی داشته باشید می توانید وی را بازداشت کنید یا اگر به وی شک دارید ولی مدرکی در دست ندارید می توانید وی را مورد تعقیب و مراقبت قرار دهید تا شاید مدرکی علیه وی به دست آورید ، بله این La.Noire است عنوانی بزرگ و تقریبا نا محدود که به شما چینی دنیایی و چنین آزادی عملی می دهد . دیگر المان های جالب بازرسی صحنه جرم است + تحقیق درباره وقوع جرم . درسته خواندن این مطلب حسی خیلی عجیب در شما ایجاد می کند ولی باید گفت اگر حرف سازندگان بازی و بهتر بگم راسکتار خوش آوازه درست باشد La.Noire عنوانی ست که تمامی این موارد را در اختیار بازیباز قرار می دهد . اما بازرسی صحنه جرم و تحقیق در جرم یعنی چه و چه کاربرد هایی دارد ؟ برای مثال شما به محلی می روید که خانه ای دچار انفجار شده و شخصی در آن جا مرده شما با هوش و ذکاوت خودتان و البته دنیای آزاد و نا محدود La.Noire می توانید در محل بگردید و گزارش کارشناس آتش نشانی را بخوانید ، دلیل آتش سوزی ، مشخصات جسد ، رفت و آمد ها و کلا هر کاری که برای بدست آوردن سر نخ لازم است را انجام دهید مثل وارسی جسد یا مواری که اشاره شد یا مثلا به مکانی می روید که در نگاه اول شاید یک تصادف ساده باشد و یا یک دعوای خیابانی که به نظر خیلی ها همین طور است و خیلی ساده از کنار آن می گذرند که یکی از آن ها شما نیز می توانید باشید اما شاید در پس این تصادف ساده و یا دعوای خیابانی که منجر به قتل یک نفر شده راز ها باشد راز های باند های مافیایی یا ... با جست جو و تحقیق درباره قتل می توانید پی به راز آن ببرید که مستلزم زیر نظر گرفتن اطرافیان مقتول یا قاتل ، بازجویی و بازداشت مظنوینی که از نظر شما می توانند مظنون باشند و همان طور که گفتم کلا همه مواردی که یک پلیس باید در نظر بگیرد . گاهی وسعت جنایت تا جایی پیش می رود که شما ناچار به در خواست کمک از پلیس FBI هستید که دیگر اوج هیجان بازی را در بر دارد چرا که بازی وارد فاز جدیدی می شود از قبیل تحت پیگرد قرار دادن شخص در سراسر کشور ایالات متحده و ... . اینها همه جزئیاتی از عنوان بزرگ La.Noire است و اگر بخواهیم تمام نکات گیم پلی بازی را ذکر کنیم مسلتزم یک مقاله بسیار عظیم در این باره است .

اما می رسیم به مقوله گرافیک بازی که واقعا نمی دانم از کجا شروعش کنم . چیزی که مسلم است گرافیک بصری بازی بسیار بالاست و طراحی محیط ها و جزئیات به بهترین صورت ممکن شکل گرفته و فیزیک و ... نیز بسیار خوب کار شده اند امــــــــــــا تکنولوژی که در این بازی به کار گیری شده بی شک انقلابی ترین تکنولوژی ساخته شده تا به امروز در دنیا گیم است . در سال 2001 " اد فرایس " پیش بینی کرد روزی می رسد که صنعت گیم از صنعت فیلم سازی جلو می زند و به مرز های واقعیت ها می رسد که البته پیش بینی او هم درست بوده چرا که رکوردار فروش سرگرمی جهان تا به این لحظه تحت اختیار بازی ویدویی بسیار محبوب Call of Duty است اما La.Noire عنوانی ست که گیم مجازی را به حد واقعیت رسانده . Motion Scan نامی است که برای این تکنولوژی خارق العاده نهادند . کار این تکنولوژی آنالیز چهره کارکتر ها و ساخت انیمشن هاست که تا به حال در هیچ عنوانی به این حد واقعی دیده نشده بود ، بزرگترین آن Heavy Rian اثر جاودانه دیوید کیج بود اما این تکنولوژی به راحتی Heavy Rian را به خاک مالیده و از ان پیشی گرفته است . Motion Scan در اصل یک سیستم Motion Capture به صورت سه بعدی است که تا به حال کلا در صنعت گیم وجود نداشته ( منظور تکنولوژی به کار رفته در LA.Noir است ) . در این تکنولوژی برای تمامی حرکات دو بار از بازیگران فیلم برداری می شود . اول برای حرکات اعضای بدن آن ها که شبیه به سیستم های قدیمی است و بعد از آن بازیگران وارد یک اتاق مجهر می شوند که در آن جا از صورت آن ها فیلم برداری می شود . این اتاق مخصوص دارای 32 دوربین مجهز HD است که می تواند تمامی حرکات صورت را به مدل های سه بعدی با بافت های کامل تبدیل کند . این 32 دوربین به دو قسمت 16 تایی تبدیل شده اند که می تواندد از هر زاویه ای حرکات صورت را فیلم برداری کنند . این تکتولوژی از کوچک ترین حرکات و حالات صورت فیلم می گیرد و در عین حال آن ها را به مدل سه بعدی تبدیل می کند مثل چین چروک های صورت ، حالت های مختلف مثل ترسی عصبانیت ، ناراحتی ، خشونت و ... . انصافا این تکنولوژی دنیای مجازی را به دنیای واقعی تا سر حد واقعیت نزدیک کرده است . کارایی این تکنولوژی زمانی آشکار می شود که هنگام بازجویی از افراد از حالات صورت آن ها می توانید پی به صحت حقیقت یا دروغ بودن صحبت هایشان ببرید .

در آخر فقط می توانم بگویم La.Noire عنوانی است که تا به حال در صنعت گیم دیده نشده و لذت حاصل از بازی بی نهایت می تواند باشد و توصیه من به شما اینست که اگر کنسول ندارید ، برای تجربه چنین عنوان خارق العاده حتما به فکر خرید یک کنسول باشید چرا که به شخصا فکر می کنم ارزشش را داشته باشند هر چند که به احتمال خیلی زیاد این بازی برای PC نیز منشتر خواهد شد .
La.Noire در 17 MAY برابر با 27 اردیبهشت 90 برای Ps3 , X360 منتشر می شود .

کپی برداری به هر نحو از این مطلب تنها با اجازه سردبیر تحریریه سایت فصل بازی و درج نام تحریریه سایت فصل بازی مجاز است

معین عزیز ، همیشه به یادت هستیم ....
روحت شاد

ویرایش توسط .:Pouria:. : 05-01-2011 در ساعت 03:53 PM
.:Pouria:. آنلاین نیست.

14 کاربر برای این پست سودمند از .:Pouria:. عزیز تشکر کرده اند:

تبلیغات
قدیمی 04-25-2011, 07:26 PM   #2 (permalink)

Ω

SHePArd آواتار ها

تشکرها : 1,656
مطالب وبلاگ:  8
PS3 PS2 PC

خیلی ممنون پوریا جان.
برای من که اصلا راجع به بازی تحقیق نکرده بودم خیلی مقاله ی خوبی بود.
فقط 2 تا اشکال دیدم توی متنت،2 جا به راک استار گفته بودی " راسکتار " و یک جا هم به " اما " گفتی " امل "

شدیدا منتظر بازی هستم.
Preview ـت حرف نداشت

SHePArd آنلاین نیست.

2 کاربر برای این پست سودمند از SHePArd عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 04-25-2011, 09:47 PM   #3 (permalink)

مدیریت سایت

PS3 iPhone

مرسی حداقل یه نفر نظر داد اوکی درستش می کنم

روحت شاد

2 کاربر برای این پست سودمند از .:Pouria:. عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 04-25-2011, 10:05 PM   #4 (permalink)

کاربر ویژه

MINERVA آواتار ها

تشکرها : 1,430
مطالب وبلاگ:  5
PC
خبرنگار کاربر فعال 

اینقدر گفتن معماهاش سخته و بدون راهنما ازش زده شدم به امید اینکه در اینده شاید برا pc بیاد میخونمش ...
مرسی

[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]

کوتیک: بخاطر قانون پایستگی انجین که ما بهش اعتقاد قلبی (مالی) داریم؛ انجین نه بوجود می آید نه از بین میرود، بلگه از بازی به بازی دیگر منتقل میشود
MINERVA آنلاین نیست.

2 کاربر برای این پست سودمند از MINERVA عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 04-25-2011, 10:15 PM   #5 (permalink)

مدیریت سایت

PS3 iPhone

kنه دیگه اینجوری ها هم نیست

روحت شاد

یک کاربر برای این پست سودمند از .:Pouria:. عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 04-25-2011, 10:36 PM   #6 (permalink)

Dead Eagle

قهرمان 1}

GoldenEagle آواتار ها

تشکرها : 1,193
مطالب وبلاگ:  6
PS3 PC

ممنون پوریا جان خسته نباشی. فکر کنم من هم باید تو فکر کنسول باشم با این وضع عنوان های pc دست آخر به استراتژیک محدود میشه

And Then Suddenly . . . . Poof
GoldenEagle هم اکنون آنلاین است.

2 کاربر برای این پست سودمند از GoldenEagle عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 04-26-2011, 04:24 PM   #7 (permalink)

مدیریت سایت

PS3 iPhone

اره علی حتما این کار رو بکن

روحت شاد

یک کاربر برای این پست سودمند از .:Pouria:. عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 04-26-2011, 05:01 PM   #8 (permalink)

نامبر وان

BiG_BosS آواتار ها

تشکرها : 1,089
مطالب وبلاگ:  4
XBOX360 XBOX360 Elite PS3 PS2 PC

من دیشب اینجا پست ندادم؟!
پیشنمایش رو دیشب کامل خوندم! خوب بود پوریا جان.فقط امیدوارم این آزادی عملی که تو ازش دم زدی واقعاً وجود داشته باشه! درسته خود سازنده هاش هم یه چیزایی گفتن! ولی من حس میکنم که داره اغراق میشه!
BiG_BosS هم اکنون آنلاین است.

2 کاربر برای این پست سودمند از BiG_BosS عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 04-26-2011, 05:24 PM   #9 (permalink)

مدیر انجمن

Ardavan_2008 آواتار ها

تشکرها : 611
مطالب وبلاگ:  5
PC
کاربر فعال 

چه روزگاری شده همش بازیها واسه کنسول می یاد و مثل سابق واسه PCانچنان بازی نمی یاد!استراتژیکی ها هم که ماشاءالله تخیلی شدند!

همه چی تو این دنیا هورمونی و الکی شده!

"
سخن‌ها را بشنوید و با اندیشه روشن در آن‌ها بنگرید و راهی را که باید در پیش گیرید برای خود برگزینید، از آن دو مینوی همزادی که در آغاز آفرینش در اندیشه و انگار پدیدار شدند، یکی نیکی را می‌نمایاند و دیگری بدی را؛ و میان این دو، دانا راستی را برمی‌گزیند و نادان دروغ را"

زرتشت

Ardavan_2008 آنلاین نیست.

2 کاربر برای این پست سودمند از Ardavan_2008 عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 04-26-2011, 05:41 PM   #10 (permalink)

مدیریت سایت

PS3 iPhone

نقل قول:
من دیشب اینجا پست ندادم؟!
پیشنمایش رو دیشب کامل خوندم! خوب بود پوریا جان.فقط امیدوارم این آزادی عملی که تو ازش دم زدی واقعاً وجود داشته باشه! درسته خود سازنده هاش هم یه چیزایی گفتن! ولی من حس میکنم که داره اغراق میشه!
نه ندادی اینایی که من گفتم نتیجه دیدن کلی پیشنمایشو دیدن مصاحبه و ... ایناست درسته باورش سخته و از راکستار هیچی بعید نیست

نقل قول:
چه روزگاری شده همش بازیها واسه کنسول می یاد و مثل سابق واسه PCانچنان بازی نمی یاد!استراتژیکی ها هم که ماشاءالله تخیلی شدند!

همه چی تو این دنیا هورمونی و الکی شده!
فعلا read dead داره میاد

روحت شاد

3 کاربر برای این پست سودمند از .:Pouria:. عزیز تشکر کرده اند:
پاسخ

برچسب ها
lanoire, پیشنمایش

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش