|
|
#1 (permalink) |
|
نامبر وان
|
خب دوستان همانطور که از سر در تاپیک معلومه،این کنسول دوست داشتنی 15 ساله شد!
تولد بچه ام مبارک! ![]() البته دیشب تولدش بود،ولی نمیدونم سایت چه مرگش شده بود بالا نمیومد!!!نشد تاپیک بزنم. ![]() میتونید روند زندگی این کنسول رو در لینک زیر مشاهده کنید،که در هر سالی چه شگفت انگیزی چشم به دنیا گشود! ![]() ![]() [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] چه با احساس!
ویرایش توسط BiG_BosS : 12-04-2009 در ساعت 02:27 PM |
|
|
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از BiG_BosS عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 39
|
تو همیشه با من بودی از موقع ای که به دنیا آمدم با من بودی و تا گور خواهی بود i love u SONY Playstation
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
عضو فوق حرفه ای
تشکرها : 652
|
خوب دیگه مهدی همه چیز رو گفت!!
منم مثل بقیه تولدش رو اینجا هم تبریک میگم بهش!!! ولیی ریز میبینمش (چند ماهی از من کوچیکتره )اون سایتی رو که مهدی گزاشته حتما برید واقعا باحاله!!! (سیر تکاملی ps رو میتونید توش ببینید )
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
نامبر وان
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از BiG_BosS عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 (permalink) |
|
کاربر ویژه
|
اول خالم اتاری داشت من اونجا تلپ بودم بعد از اون خودمون میکرو گرفتیم که من فکر میکردم این دیگه خدا هست بعدش شوهر دختر خالم یه مغازه زد که
میرفتم اونجا فوتبال سگا بازی میکردم (یعنی اونجا تلپ بودم ) بعدش سونی گرفتیم که من بیشتر از همه با کراش حال کردم الانم pc دارم اهل xbox ps3 این سوسول بای ها هم نیستم (چون دستم بهش نمیرسه میگما اگر داشتم اهلش بودم ![]() ![]() )این سیر تکاملی زندگی من تو این 16 سال بود خلاصه من قدیمی ها رو تجربه کردم الانم اگر موقعیتش پیش بیاد یعنی نمراتم بالا تر بشه با کمک خدا یه ps3 بگیرم دعا کنین |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Dead Eagle
|
تولدش مبارک
یادش بخیر چه بدبختی کشیدم سال 4 ام دبستان که معدلم 20 بشه پدر محترم برام یه ps1 بخرند:D ps1 امو هنوز دارم بعضی وقت ها میشینیم Wining Eleven میریم،به زمان خودش کنسول تکی بود با اون همه بازی های باحال، شورش در شهر ،درایور 1و2 ،تیکن،سایفون فیلتر و رزیدنت اویل و مدال و...
|
![]() |
| برچسب ها |
| 15, playstation, ساله, شد |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|