|
|
#1 (permalink) |
|
اعضا
تشکرها : 0
|
سلام دوستان
ps3 من طوری که بازی ها رو باید از رو هارد load کنی و حتما باید DVD اورجینال توش باشه من می خوام ps3 رو هک کنم یکی راهنمایی می کنه که چجوری هکش کنم؟ چجوری بفهمم ورژن دستگاهم چیه ؟ اگه میشه جدید ترین ورژنی که میشه هکش کرد رو یاد بدید می خوام جوری هکش کنم که بازی ها نصب شن نه مثل وقتی که load میزنی مثل DVD اجرا شن خواهش می کنم راهنمایم کنید |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
اعضا
|
نقل قول:
3.55 خیلی آقایی ممنون بلاخره یکی بداد مارسید |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Ω
XboxLive Leaderboard: 17th
|
فریمورتون ( همون ورژن دستگاهتون ) برای هک مناسبه .
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از SHePArd عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 (permalink) |
|
مدیریت سایت
|
1- فریمور 3.55 رجین Pal ======>
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
2- نصب فریمور 3.55 CFW =====> [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] 3- نصب بکاپ منیجر =========> [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] روش نصب منیجر : وقتی هک کردی ( نصب کاستوم فریمور ) یه گزینه توی XMB قسمت Game میاد به اسم Instal Pkage File که وقتی فایل دانلود شده ( مولتی من ) رو بریزی به فلش ( باید Fat 32 باشه ) به کنسول زدی و روی Instal Pkage File دکمه X رو بزنی محتویات فلش رو نشون می ده که رو مولیت من X رو می زنی تا نصب شه |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
اعضا
|
نقل قول:
شرمنده بعنی باید اولی رو نصب کنم بعد دومی رو یا یکی و به دخواه نصب کنم یعنی اگه این کارو کنم لازم نیست دیگه DVD اوجینال داشته باشم لینک ها دانلود نمیشن میشه لینکی تو 4 shared یا .... بذاری ویرایش توسط sajadns : 11-10-2011 در ساعت 10:47 AM |
|
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| ps3, هک, آموزش |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|