|
|
#1 (permalink) |
|
Ω
XboxLive Leaderboard: 17th
|
ابتدای روی منوی Playstation®Network رفته و Sign up for Playstation Network را انتخاب کنید.
![]() گزینه ی Yes, I want to create an account را انتخاب کنید. ![]() privacy policy را به دقت مطالعه کنید و بعد Continue را بزنید. ![]() یک کشور از کشور های مورد نظر را انتخاب کنید(من بهتون شخصا United Stats رو پیشنهاد میکنم اما جا های دیگه هم خودتون میتونین بزنین.رجین 1 که امریکا هم جزوشه بازیاش و DLC هاش راحت تر گیر میاد) و تاریخ تولدتون رو هم بزنید اما از من میشنوید 1990 به بالا نزنید.ماه و روزش اهمیت نداره. ![]() قسمت Master Account رو انتخاب کنید.میتونین بعدا Sub Account ـی رو به اکانتتون بیافزایید. ![]() این قسمت خیلی مهم هست.باید ایمیل صحیح خودتون,رمز ورود اکانتتون(که باید حد اقل 6 کاراکتر باشه) و یک سوال امنیتی در جهت روبات نبودن شما هست.میتونید سوال امنیتی رو بزنید What's your first pet's name و جوابش رو بزنید Jimmy . ![]() باید اسم اکانت PSNـتون رو مشخص کنید اینجا.به فرض اکانت من k0o2o0le هست.یادتون باشه این اسم تغییر پذیر نیست. ![]() اگر اسم آیدی شما قبلا توسط شخص دیگری گرفته شده بود این پیام میاد و باید یک اسم دیگه انتخاب کنید. ![]() نام,نام خانوادگی و جنسیتتون رو باید وارد کنید.Male به معنای مذکر(مرد) و Female به معنای مونث(زن) میباشد. ![]() آدرس رو با توجه به کشوری که انتخاب کردید بنویسید. مثلا اگر آمریکا زدید : Address America: 1899-1905 60th Place E city: Bradenton State: Florida zip code :34203 USA ![]() اگر از کارت اعتباری استفاده میکنین و میخواین حسابتون برای خرید بازی پول داشته باشه اولین گزینه Yes, I will رو انتخاب کنید و اگر نمیخواین, No thanks رو بزنین. ![]() اگر میخواین خبر های جدید سونی به ایمیلتون فرستاده بشه هر دو گزینه رو تیک بزنین.وگرنه فقط Continue رو بزنین. ![]() این مرحله به شما اجازه میده اکانتتون رو یک بار دیگه مرور کنید. ![]() و در پایان,ساخت اکانت تمام شد. ![]() آواتارتون رو میتونین انتخاب کنین برای نمایش در لیست دوستاتون اگر سوالات ساده ای در رابطه با PS3 و PSN و سونی و غیره دارید Yes رو بزنین وگرنه No رو میتونین بزنین. ![]() حالا به همون قسمت Playstation Network برین و Sign in رو انتخاب کنین. ![]() ایمیل و پسورد آیدی خودتون رو بزنین ![]() حالا به PSN وصل هستید و در مقابل شما اکانتتونه. ![]() [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] اگر کمو کسری داش بگین درست کنم.
ویرایش توسط SHePArd : 08-26-2010 در ساعت 10:03 PM |
|
|
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از SHePArd عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| playstation®network, همراه, آموزش, اکانت, با, تصویر, در, ساخت |
| ابزارهای موضوع | |