|
|
#1 (permalink) |
|
Ω
XboxLive Leaderboard: 17th
|
دوستان مشکل یا سوالی داشتند در رابطه با PSN لطف کنند تاپیک اضافه نزنند و همین جا اعلام کنند.فقط یه 2 تا سوال خیلی ساده رو الان جواب میدم :
PSN مخفف PlayStation Network میباشد به معنای " شبکه ی PlayStation " . با استفاده از سرویس PSN میتوان وبگردی کرد(که این مورد پیشنهاد نمیشه),بازی های آنلاین رو انجام داد,چت کرد,Trophyهارو روی شبکه Sync کرد,خرید و دانلود کرد و.... .
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 78
|
سلام
من یه اکانتی داشتم که باهاش خرید کرده بودم و اینا بعد با این PSـه که اومدم لاگین کنم و بازی هامو دنلود کنم میگفت که یوزر پست اشتیاست، بعد از کلی این در و اون در زدن فهمیدم که اون ایمیل رو یاهو پاکش کرده (چون میگه که اصلا همچین آی دی ای وجود نداره!) حالا چی کار کنم آیا بدبخت شدم یا هنوز امیدی هست؟ ممنون.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Ω
XboxLive Leaderboard: 17th
|
والا من به چنین موردی بر نخوردم هیچ جا
خوب پیشنهاد میکنم به همون اسم یه بار دیگه ایدی یاهو بسازی ببینی OK میشه یا نه:-S
متن پنهان:
|
|
|
#4 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
از این می ترسم که تو یاهو بسازم اون آی دی رو بد اون ور قبول نکنه!
![]() قردا یه ترای می زنم ببینم چی می شه.
متن پنهان:
حضرت می نارد می فرماید که: over thinking, over analyzing separates the body from the mind ویرایش توسط Frozen Navy : 01-17-2011 در ساعت 11:47 PM |
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از Frozen Navy عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 (permalink) |
|
اعضا
XboxLive Leaderboard: 6th
تشکرها : 7
|
احتمال زیاد اکانت شما ریست شده بعد یه مدت که به ایمیل سر نزنید اینطوری میشه
برید یاهو و I can't access my account رو بزنید تا رمز جدید براتون صادر کنند و یا اکانت بسته شده رو باز کنند و بعد بیاید Sign In کنید ( اگر از میل یاهو استفاده میکنید حتما ماهی حداقل ۱ پیام از طریقش ارسال کنید تا بسته نشه ) اکر مراحل بالا کارساز نشد به سونی ایمیل بزنید و براشون شرح بدید شاید ازتون قبول کنند که ایمیل رو جایگزین کنید |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
آقا ممنون از راهنماییتون اما عمراً یکی از این سلوشنا کارساز باشه حتی همون یاهو می گه که اصلا همچین آی دی نیست که من بخوام ریکاورش کنم! دیگه سونی که ...
بازهم ممنون.
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از Frozen Navy عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| psn, مشکلات, و, با, در, رابطه, سوالات, شما |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|