بازگشت   انجمن های فصل بازی > همه چیز در مورد بازى هاى كنسول > PlayStation 3 > PS3 Games

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 08-27-2010, 09:04 PM   #1 (permalink)

Ω

SHePArd آواتار ها

تشکرها : 1,656
مطالب وبلاگ:  8
PS3 PS2 PC
پیش فرض مشاوره ی خرید PS3

دوستان اگر نیاز به مشاوره برای خرید کنسول PS3 دارید,لطفا در این تاپیک اعلام کنید.اگر میشه قیمتی که مد نظرتون هست و مدل هایی که به نظرتون بهتر هست برای خرید رو عرض کنید.

SHePArd آنلاین نیست.

یک کاربر برای این پست سودمند از SHePArd عزیز تشکر کرده اند:

تبلیغات
قدیمی 05-03-2012, 04:51 AM   #2 (permalink)

اعضا

تشکرها : 1
PC

میشه یکی از دوستان راهنمای کنه من تازه واردم و چیز زیادی هم نمی دونم می خوام یه PS3 داشته باشم که تو انتخاب خروجی (تلویزیون) به مشکل برخوردم اگه میشه کمکم کنید می خوام تا 6 یا 8 ماهه دیگه یه PS بخرم نمی دونم نمایشگر (تلویزیون) چی باشه چه مارکی؟ می خوام قدرت پردازشش خوب باشه و رزوولیشن و پیکسلاش بالا باشن البته هر بازی که تو بازار اومد نمی رم بدو بخرم اما نمی خوامم وقتی لوح فشرده بازی رو میزارم تو دستگاه خودم رو نفرین کنم که: خودم کردم که ... . به نظر شما چه مارک و مدلی بهتره خود سونی خوبه ، لطفا قیمتش خیلی از یک و سیصد بالاتر نزنه یه سئوال دیگه اینکه LED باشه بهتره یا LCD بعدش حتما باید سه بعدی باشه یا نه اگه سه بعدی باشه میشه باهاش شبکه های تلویزیونی ایران رو هم دید؟
xXxsoft آنلاین نیست.

یک کاربر برای این پست سودمند از xXxsoft عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 05-03-2012, 09:47 AM   #3 (permalink)

Dead Eagle

قهرمان 1}

GoldenEagle آواتار ها

تشکرها : 1,194
مطالب وبلاگ:  6
PS3 PC

قیمت های مدل های مختلف رو میتونی سرچ کنی رفیق اما با این پولت میتونی یه 42 LED ال جی بگیری. تی وی های سونی خوبه اما مشکلی که داره اینه که قیمت هاش در مقایسه با مارک های دیگه خیلی بالاتره و از نظر من به صرفه نیست. ال جی توی LED ها چیز خوبی در اومده ما دو سه ماه پیش یکیش رو گرفتیم برای خونه. وضوح تصویر و کیفیت رنگش انصافا عالیه. قیمت هاش رو میتونی از [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] ببینی. سامسونگ هم توی ال ای دی خوبه تا اون جایی که شنیدم.
خوبیش الان اینه که هم خروجی یو اس بی داره این تی وی ها. اکثر فرمت ها رو پشتیبانی میکنه، حتی زیر نویس هم میخونه و . . .

And Then Suddenly . . . . Poof
GoldenEagle هم اکنون آنلاین است.

5 کاربر برای این پست سودمند از GoldenEagle عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 05-10-2012, 06:49 AM   #4 (permalink)

اعضا

PC

با تشکر از GoldenEagle اگه میشه به چندتا از سوالام پاسخ بدین عالی میشه.
1.LED برای اجرای بازی های کنسول PS3 لزوما باید 3D باشه یا نه؟

2.دانگرید (با استفاده از بردهای
ProgSkeet )
و دانگل ( ترو بلو) دقیقا چین دو تا چیز مجزا از هم با یه کاربرد یا دو مرحله از یک عملیات (کپی خور کردن دستگاه) هستن."این طور که متوجه شدم دانگرید دست بردن تو سخت افزار و دانگل دست بردن تو سیستم عامل یا قسمتی از سیستم عامل دستگاه"؟

3.آیا امکان آپدیت به فریمور 3.55 به بالا بعد از دانگرید کردن و یا استفاده از دانگل وجود داره؟

4.شما مدل هارد اکسترنالی رو مشناسین (برند مهم نیست مهم طول عمر هارده) که بین 250 تا 500 گیگ و آنتی شوک باشه؟(میشه قیمت رو هم ذکر کنید)

5. PS3 کدوم اتصال رو پوشش میده esata ، usb3 ، usb2؟
xXxsoft آنلاین نیست.

قدیمی 05-10-2012, 10:34 PM   #5 (permalink)

مدیریت سایت

.:Pouria:. آواتار ها

تشکرها : 2,652
مطالب وبلاگ:  2
PS3 iPhone

1- خیر . در صورتی که بخواین بازی های 3D رو سه بعدی بازی کنید لازم هست
2- دست بردن نه . یک قطعه ای که وصل می شه و قسمتی از هارد دستگاه ( ناند ها ) رو پاک می کنه . دانگل هم چیزی شبیه به فلش هست که به کنسول وصل می شه
3- به غیر از فریموری که از اون دانگرید شده به بقیه فریمور ها ( البته ورژن ها های بالاتر از فریمور دانگرید شده ) می شه آپگریت کرد
4- فرقی نمی کنه . Segate 500Gb با قیمیت 180 تومن پیشنهاد خوبی هس
5- usb2

معین عزیز ، همیشه به یادت هستیم ....
روحت شاد
.:Pouria:. هم اکنون آنلاین است.

2 کاربر برای این پست سودمند از .:Pouria:. عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی 05-13-2012, 09:00 AM   #6 (permalink)

اعضا

PC

با تشکر از [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] .

ببخشید که سئوالات رو پشت سرهم و در قالب یک تایپیک نیاوردم چون اطلاعات کاملی نداشتم و ذکر این همه سئوال تو یه تایپیک ممکن نبود ، از همه دوستان به خاطر هرزنامه هام (اسپم) صمیمانه پوزش می طلبم.

1.برای اجرای بازیهای زیر چه LED مناسبه(لطفا مدل رو ذکر کنید)؟آیا 42 LED ال جی که GoldenEagle در تایپیک بالا مطرح کرده مناسب هست و قدرت پردازش این بازی ها رو داره؟

2. PS3 با
دانگرید (و با استفاده برد ProgSkeet ) کپی خور شده حالا می خوام از سایت www.ps3j.com و با ارسال هارد بازی خریداری کنم در سایت این گروه ذکر شده برای اجرای بعضی از بازی های ارائه شده توسط این سایت نیاز به دانگل ( ترو بلو) هست آیا PS3 که دانگرید شده بازم به دانگل نیاز داره و آیا این دو با هم تداخل نمی کنن.

3.در جایی خوندم برای اجرای بازی های کپی نیاز به یک دیسک اورجینال هست و زمانی که شما بازی اورجینال رو برای بازی انتخاب می کنید بازی کپی از هاردتون فراخوانی می شه. خوب این یعنی چی؟ یعنی اینکه من فقط می تونم یه بازی رو ، رو هارد دستگاه کپی کنم و برای اجرای هربازی باید بازی کپی قبلی رو پاک کنم؟آیا در اجرای دیسک های DVD کپی شده هم همین کار رو باید انجام داد؟

ویرایش توسط xXxsoft : 05-13-2012 در ساعت 09:04 AM
xXxsoft آنلاین نیست.

پاسخ

برچسب ها
ps3, مشاوره, ی, خرید

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش