|
|
#2 (permalink) | |
|
نامبر وان
|
نقل قول:
اگه Killzone 2 رو بازی نکردی حتماً تجربه کن که فوق العادست،گرافیک وگیم پلی و کلاً همه چیش حرف نداره:Dهیجان بالایی هم داره.بخش Mpایش هم فوق العادست. ویرایش توسط BiG_BosS : 10-17-2009 در ساعت 02:14 PM |
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از BiG_BosS عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 (permalink) |
|
عضو فوق حرفه ای
تشکرها : 652
|
خوب دونه دونه توضیح میدم ببینم کدوم به مذاقت خوش میاد :D
TEKKEN 6 خوب اگر قبلیا رو بازی کردی و خوشت اومده و از سبک فایتینگ خوشت میاد بگیرش!!!چند کاراکتر جدید اضاف شده ولی گرافیکش چندان پیشرفتی نداشته!(فعلا یک امتیاز گرفته اونم 9 بوده :D ) INFAMOUS اگر عاشق ابرقهرمان ها و کمیک و اینجور چیزا هستی به دردت میخوره!و جالبیش اینه که میفهمی اگر شخص معروفی باشی و کار خوب یا بد انجام بدی مردم چجوری باهات برخورد میکنند(اگر خوب باشی میاند دور و برت ازت عکس میگیرند و ... ولی اگر بد باشی طرفت سنگ پرت میکنند :D ) STAR WARS نگیر که بهترته :D برای PC هم به زود میاد اگر میخوای اون موقع بگیر! smack down vs raw 2009 2009!!!!!!!!!!!حالا چرا 2009؟!؟ من زیاد با کشتی کج میونه ی خوبی ندارم در مورد این نظری ندارم! killzone2 خیلی بازیش جالبه مخصوصا آنلاین که واقعا میچسبه!!!!گیم پلیش هم مشکلی نداشت!مگه چش بود؟ :D (البته من 1 رو بازی نکردم! ) ninja gaiden sigma 2 یک بازی نینجایی عالی!!!!ولی به شدت سخته!!!اینو بهت گفته باشم که اگر گرفتی بعدا بهم فحش ندیث که این امیر ما رو از راه راست منحرف کرد!!!البته بخش مولتی پلیرم داره!!(تو و یکی دیگه با هم باید برید به جون دشمنا و امتیاز کسب کنید و ... ) little big planet عزیز دل برادره این یکی!!!!!! اگر میتونی آنلاین بزنی حتما بگیرش!!!واقعا عالیه!!!مراحلی که ملت ساختن انقدر باحاله که نگو و نپرس! مثلا مرحله ی ASSASSIN'S CREED ساختن خیلی خیلی جالب!!!یا مراحل DMC-MGS و هزار و یک بزی دیگه!اگر میخوای بگیری نسخه ی GAME OF THE YEAR رو بگیر که یکسری چیزای اضافه داره (مراحل MGS4 ساخت شرکت :D ) final fantasy xiii اینو تا سال دیگه صبر کن :D تازه بهار قراره تو ژاپن بیاد!!!فعلا فکر خرید این رو از سرت بیرون کن تازه سبکشم JRPG هست که سخته و به احتما 90% خوشت نمیاد :D gow colection اگر رو PS2 یک و 2 رو بازی کردی که هیچی!اما اگر بازی نکردی و میخوای 3 رو حتما بازی کنی بگیر!(اگر هنوز PS2 رو داری برو برای اون بگیر ! )البته من با اینکه بازی کردم خواهم گرفتش! راستی UNCHARTED 2 کجاست؟؟؟؟؟؟؟ فعلا از همه واجب تر اونه برو اونو بگیر! (الان مهدی میاد میگه نه FIFA10 بگیر :D ) |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
عضو فوق حرفه ای
تشکرها : 652
|
آنچارتد اکشن سوم شخص!(مثل mgs4 )و خیلی شبیه تامب رایدره و فرق اینه که این بازی بیشتر از اینکه نظرش روی معما و ... باشه نظرش روی قسمت اکشنشه!داستانش خیلی عالیه جوری که اصلا نمیتونی حدس بزنی نیم ثانیه بعد ممکنه چه اتفاقی بیفته!گرافیکشم که کلا ترکونده!صداگزاری هم توپ ! کلا بازی 10 از 10 میباشد! (از 69 نقد 27 تاش فکر کنم امتیاز کامل داده بودن میانگین نمراتش هم شده 96 از 100 هیچ سایتی هم زیر 9 بهش نداده! )
راستی تو e3 هرچی جایزه بود رو درو کرد!!!! به نظر من نگیری نصف عمرت بر فناست!برو زودتر بگیر که با هم آنلاین بزنیم فیض ببریم :D |
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از John_Black عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 (permalink) | |
|
نامبر وان
|
نقل قول:
یه Killzone خش دار واسه ps2 از دوستم گرفته بودم که اجرا نشد تو Ps2 ام.دیگه بیخیالش شدم.بازی FPS هست دیگه.
|
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 50
|
منم موندم چی بگیرم . می ترسم آنچارتد 2 بگیرم تموم که شد بیکار بشینم . ولی خوب مولتی اش اگه خوب باشه می گیرم . فیفا 10 هم که دیگه ... . demon`s souls هم خوبه atlus شرکت خوش سابقه ای است .و منتها نظرم رو آنچارتده .
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
نامبر وان
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از BiG_BosS عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 (permalink) | |
|
نامبر وان
|
نقل قول:
آقا بخر خوشت میاد. ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 39
|
داغ دلم تازه شد(شکلک گریه)
آنچارتد بهترین مولتی پلیری روو که میتونست داشته باشه رو داره خیلی حال میده توی مولتی پلیرش بسیاری از option های بینظیر وجود داره راستش رو بخواید من دارم از نسخه ی beta ـش حرف میزنم ولی چیزی هست که اگه بگیرم شب تا صبح نمی خوابم و باهاش بازی می کنم فعلاکه مدرسه شروع شده نمی تونم زیاد بازی کنم
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
نامبر وان
|
نقل قول:
![]() خواهش میکنم. |
|
|