| 6 کاربر برای این پست سودمند از .:Pouria:. عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
کاربر سایت
XboxLive Leaderboard: 13th
تشکرها : 222
|
نمایش گیمزکام فوق العاده بوده.....
هر کی ندیده بره ببینه! من بی صبرانه منتظرشم.... جدید ترین آرتورک بازی در سایز پوستری! [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] ویرایش توسط SaDrA-HhH : 08-23-2011 در ساعت 08:53 PM |
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از SaDrA-HhH عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 78
|
با تشکر از پوریا به خاطر لینکا
مرده شور سونی رو ببرم که یه چیزی رو انقد کلید می کنه که گندش در بیاد. ![]() فقط خوبیش اینه که کلوئی هم داره!
حضرت می نارد می فرماید که: over thinking, over analyzing separates the body from the mind ویرایش توسط Frozen Navy : 08-24-2011 در ساعت 10:44 AM |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
نامبر وان
|
نقل قول:
![]() کلوئی رو هستم. ![]()
|
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از BiG_BosS عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 (permalink) |
|
Ω
XboxLive Leaderboard: 17th
|
منم به این نسخه امید دارم.UC 1 واقعا نسخه ی سنگین و قشنگی بود.ولی 2 از نظرم با وجود امتیازا و فضای فوق العاده زیباش،کم گذاشته بودن برا بازی.n dog استعدادش خیلی بالا تر از این حرفاست که امیدوارم توی 3 نشونش بده.
تریلرشم بد جور جو گیر کرد مارا
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 78
|
نقل قول:
من منظورم این نیس که بازی بد میشه ، مشکلم اینجاس که وختی یه شرکتی مثل ناتی داگ که خلاقیت زیادی داره بیاد چیزای دیگه بسازه نه اینکه یه فرمول موفق رو هی ادامه بده ... خدایی چقدر پیشرفت بوده تو این سری از نظر گیم پلی نه گرافیک؟ من همش احساس می کنم که همون درکس فورچون رو دارم بازی می کنم چون عملا جز محیطاش که عوض میشه چیز خاصی نداره.
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| 3, deception, drake’s, uncharted |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|