|
|
#1 (permalink) |
|
کاربر فعال
|
![]() خب اين تاپيك رو زدم تا در مورد ابر بازی جديد ناتی داگ صحبت كنيم. نمايش VGA بازی همه رو حيرت زده كرد و قطعا بهترين تريلر VGA بود؛واقعا بايد به ND به خاطر گرافيك خارق العاده اين بازی احسنت گفت. بافت ها،انيميشن ها،طراحی صورت،سايه زنی و نورپردازی اين بازی واقعا چيزی فراتر از نسل حاضر هست كه تو هيچ بازی ای نديديم،در زمينه گرافيكی می تونم به جرات بگم از Uncharted 3 با اين نمايشش بهتر بود. گيم پلی بازی هم به نظر میاد يه survival horror ناب هستش كه قطعا كوآپ داره.
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از Solid Snake عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
کاربر فعال
|
نقل قول:
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از Solid Snake عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 (permalink) |
|
عضو فوق حرفه ای
تشکرها : 652
|
از همون جایی که تو با قاطعیت میدونی co op داره
به نظر من همینطور که سری آنچارتد نداشت این هم نداره! بعد به نظر من 2 نفره شدن بازی حس سینمایی بازی رو کمی از بین میبره! (خودشون گفتن بازی شدید حس سینمایی داره ) در نتیجه نداره دیگه
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از John_Black عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 (permalink) |
|
عضو فوق حرفه ای
تشکرها : 652
|
خو همون RE5 که داشت ترسناک بود؟خیر
اصلا چرا راه دور بریم؟ همین آنچارتد 90% مراحل 2-3 نفر هستیم! دیدیم که CO OP نداشت و دیدیم که از نظر سینمایی بودن هیچ بازیی این نسل بهش نمیرسه (اگر میتونی خلاف این رو ثابت بنما )موقع ساخت U3 هم میگفتن که نمی خوایم CO OP برای بخش داستانی بزاریم پس فکر نکنم اینجا هم بزارند
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از John_Black عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 (permalink) |
|
管理員
|
بحث ترسناکیش نیست . اگر بحث ترسناکیه ، Killing Floor رو 4 نفره بازی میکنند . خیس میکنی خودتو بعضی جاها . بحث سینماتیکشه ، که هم Left 4 Dead رو ما تا حدودی سینمایی میبینیم ، هم Resident Evil 5 رو سینمایی دیدیم ، کاملا هم سینمایی ، بعد اینکه نمیتونم با آنچارتد مقایسش کنم . این علی که قرض نداد دو روز اون چیزشو که . ببین با کیا ما رفیقیم
. بعد هم میگه من دانشگاهم نمیرسم بازی کنم ، خیرش به بقیه نمیرسه .
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از MaFi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 78
|
منم تریلرش رو دیدم و خیلی هیجان زده شدم! فقط به خاطر اینکه یه بازی ای غیر از آنچارتد میبینیم از ناتی داگ.
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از Frozen Navy عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|