|
|
#1 (permalink) |
|
عضو فوق حرفه ای
تشکرها : 652
|
به نام خدا ![]() احتمالا با MNR آشنایی دارید! بازیی که پارسال توی E3 معرفی شد و طرفداران Kart Racing رو جذب خودش کرد! بازیی که به شدت به عاشقان Crash Team Racing توصیه میشه (همون Crash 4 خودمون )این بازی هم بر پایه ی شعار Play , Creat , Share ساخته شده! ( پایه گزار این شعار LBP بود! ) و شما میتونید توی بازی Mod ( کاراکتر بازی ) و Kart ( ماشین ) و Track (مسیر مسابقه ) مخصوص به خودتون رو بسازید و بزارید برای اینکه بقیه دانلود کنند! اگر تو این 2 هفته ای که بازی اومده به IGN رفته باشید میبینید که هر هفته بهترین Mod و Kart ها رو انتخاب میکنه! (مثلا یکی از بهترینای هفته ی پیش باراک اوباما بود ) خوب اینجا هم شما ساخته هاتون رو بزارید تا در موردش نظر بدیم! (کسی هست؟ ) |
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از John_Black عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
عضو فوق حرفه ای
تشکرها : 652
|
خوب از خودم شروع میکنم!
این ساخته های روز اولم بود! Amir اون موقع با این بازی میکردم! ولی الان چیزای خوف ناک تر ساختم ![]() [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] AC Milan Fire خوب اون موقع حس اسم و اینا نبود (الان حسش نیست برای Kart ) گفتم سیاه که هست قرمزم که هست! خوب شبیه میلانه! لباس سوم هم که سفیده! پس میلان میزاریم دور و برشم آتیشیه پس یک آتیشم ته اسمش میندازیم ![]() [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] Joker خوب اینم که همتون میشناسید! توضیح نمی خواد! فقط فن هاش اگر بد شده من رو نکشند! ( Kart هم نداره )[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] خوباش به زودی میاد! صبر پیشه کنید
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از John_Black عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| creations, modnation, racers, | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|