|
|
#1 (permalink) |
|
نامبر وان
|
![]() سلام. خب بچه ها من امروز دمو رو دانلود کردم و کمی بازیش کردیم! محیط و جزئیات تو بازی خوب طراحی شدن مخصوصاً آب دریا که اصلاً تو این یه مورد خیلی متعجب گشتیم! حرکات مردم،رفت و آمدها و کاراشون هم خیلی خوب دراومده. وسایل خونه خیلی طبیعی طراحی شدن مثل مبل،یخچال و... تصادف ماشین ها و فیزیک بازی خوبه ولی نه خیلی خوب،قابل قبوله. تخریب پذیری بازی هم خوبه و موقع درگیری ها ستون ها و لوله ها و... آسیب پذیر هستند. درگیری فیزیکی با ملت هم جالبه!میتونید ضربه سبک و سنگین بزنید و یا بعد از زدن چندتا ضربه سبک با یه ریتمی که بازی میگه(مثلاً سه بار دایره)طرف رو تو چند ضربه پشت سر هم و دیدنی k.o میکنید! سیستم تیر اندازی بازی و کاور گیری بازی هم تقریباً خوبه.مثلاً برای کاور گرفتن پشت چیزی دکمه X رو میزنید و تا وقتی دوباره X رو نزنید از اون دیوار یا در نمیتونید کنده بشید!!! این یکم اذیت میکرد!سیستم تیر اندازی بازی هم خوبه فقط نشونه هدف یکم بزرگه!میتونست ریزتر و شکیل تر طراحی بشه! تو گاراژ چند نوع ماشین با سرعت ها و مدل های مختلف بود که میتونستید هر کدوم رو که میخواید انتخاب کنین. رانندگی هم تو بازی به نظر من آنچنان موردی نداشت،باید عادت کرد. موقع رانندگی برای جلوگیری از خلاف هم میتونید از سیستم Speed Limiter استفاده کنید که مثلاً سرعتتون بیشتر از 40 نره! میتونید به پلیس رشوه بدید و یا فرار کنید! میتونید به رستوران برید. میتونید لباس مثل کت و شلوار خرید کنید. میتونید به پمپ گاز برید و ماشینتون رو گاز پر کنید! میتونید از یخچالتون غذا بردارید(پیتزا-نوشیدنی های غیر مجاز و مجاز مثل کوکا) ![]() من یه 5تا بطری رفتم بالا واسه تست،کاراکتر مست شد!چشمها تار میشد و از این حرفا! یه مجله هم رو میز آشپزخونه بود اتفاقی دستم خورد به دکمه مربع و یهو ... ![]() به جون تو فکر کردم مجله آشپزیه! تو نگو P|ay B0y بود رکب زدن!(ایتالیایی هستن دیگه!همینن!کاریشونم نمیشه کرد )صداگذاری بازی و کاراکترها خیلی خوبه فقط یه مشکلی که داره صداگذاری با لب خونی هماهنگی نداره!کلاً حرکات لب جالبی نداره! دیالوگ های بازی هم تو این مرحله که من رفتم خیلی جالب بود مخصوصاً دیالوگهای joe. ![]() باگ: یکی رو از پشت گرفتم خفه کردم!ولی طرف همینطوری ایستاده بود! یه بارم ماشین پلیس رفت تو نرده ها ولی نرده ها آسیبی ندیدن! ایشاا... که تو نسخه ی اصلی این باگها برطرف بشن. ===== درضمن شاید یه سری از چیزهایی رو که نوشتم قبلاً میدونستید ولی بازم گفتم. حالا باز بیشتر بازیش میکنم اگه چیز جدیدی به ذهنم اومد مینویسم.اگرم سوالی چیزی دارید میتونید بپرسید. نکته:این مطلب با نظر شخصی بنده هم مخلوط هست،پس اگه جایی احساس میکنید به بازی گیر دادم دلخور نشید،شاید چیزی که من ازش ایراد گرفتم واسه شما ایراد محسوب نشه. ویرایش توسط BiG_BosS : 08-13-2010 در ساعت 04:29 PM |
|
|
|
| 9 کاربر برای این پست سودمند از BiG_BosS عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
کاربر ویژه
|
خوش به حالت مهدی کاشکی منم کنارت بودم ...
ماموریتی که تو بازی بود چی ؟؟ رفتی ؟؟نقل قول:
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] کوتیک: بخاطر قانون پایستگی انجین که ما بهش اعتقاد قلبی (مالی) داریم؛ انجین نه بوجود می آید نه از بین میرود، بلگه از بازی به بازی دیگر منتقل میشود ویرایش توسط MINERVA : 08-11-2010 در ساعت 11:30 PM |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
نامبر وان
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از BiG_BosS عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 (permalink) |
|
دست بالای دست "بسیار است"
XboxLive Leaderboard: 9th
|
ممنون از توضیحاتت...
راستی...حجم دموش برای psn چنده؟ در ضمن... گفتی فیزیکش خوبه ولی عالی نیست... درسته.نسخه ی کنسولیش توان بیشتری نداره برا فیزیکش... اما نسخه ی کامپیوترش فیزیکش کولاکه(البته با کارت انویدیا)... ممنون
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
نامبر وان
|
نقل قول:
در مورد فیزیک هم آره خبر دارم. |
|
|
|