|
|
#1 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
سلام
می خوام براتون آموزش هک 6.35 رو قرار بدم که کار بسیار ساده ای هست! ابتدا اگر پی اس پی شما در حالت هک هست اون رو از حالت هک در بیارید برای سری 3000 و 2000v3 باتری رو از کنسول خارج کنید و برای PSP go دکمه پاور رو انقدر بالا نگه دارید تا خاموش بشه! فرمت کردن مموری رو پیشنهاد می کنم! بعد باید بریم سراغ آپدیت کردن به فرم ویر 6.35 (کسانی که فرم ور حال حاضر دستگاهشون 6.35 هست این مرحله رو رد کنن!) [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] برای آپدیت EBOOT.PBPرا در مسیر PSP>GAME>UPDATE قرار دهید و از منوی Game آپدیت رو انجام بدید (شارژ دستگاه 100 درصد باشه!) حالا [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] را دانلود کنید و به مسیر PSP>GAME انتقال دهید! و از منوی XMB اجراش کنید وقتی به منوی XMB برگشت بعنی اینکه پی اس پی شما هک شده! و حالا نوبت به اجرای بازی می رسه برای این کار دو روش هست که تا اینجا یه نتیجه داشته برای من! 1-دانلود برنامه [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] بعد از دانلود فایل را به مسیر PSP>GAME انتقال دهید و بعد در شاخه اصلی مموری پوشه ای به نام ISO درست کنید و بازی های مورد نظرتون رو توش قرار بدید سپس برنامه ی Iso loader را از پی اس پی اجرا کنید! و روی بازی مورد نظر دکمه X بزنید . نقطه ضعف این برنامه این هست که شما بازی رو از منوی XMB نمی تونید اجرا کنید و هر دفعه باید وارد این برنامه بشید! 2-برای اجرای بازی های از منوی XMB ابتدا [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] رو دانلود کنید! سپس به پوشه PSP را به مسیر GAME اضافه کنید بعد از طریق کنسول برنامه را اجرا کنید و روی بازی مورد نظرتون روی گزینه Make XMB ICON برید و دکمه X را زده و سپس Yes کنید و بعد دکمه X رو بزنید(هر چنتا بازی دارید همین کار رو بکنید) و بعد دکمه Home رو بزنید و از برنامه خارج شید! ![]() و از منوی XMB بازی تو رو اجرا کنید! این آموزش ها توسط خودم تست شده پس عواقب درست انجام ندادن این مراحل با خودتون هست و من و سایت هیچ مسئولیتی نداریم! |
|
|
|
| 6 کاربر برای این پست سودمند از admin.vegas عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| 635, فرم, هک, ور, آموزش |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |