|
|
#1 (permalink) |
|
مدیر بازنشسته
تشکرها : 27
|
سلام به همگی.
بالاخره این بازی به صورت انحصاری برای کنسول Wii منتشر شد. من این بازی رو دانلود کردم و تموم کردم. بازی خفنی بود. یه توضیح مختصری به صورت موردی درباره بازی میدم: - بازی از موشن پلاس پشتیبانی نمی کنه. - Excutive Moves ها بیشتر شده اند. (همون حرکات نمایشی) - نقشه ی بازی 3 بعدی شده - گرافیک بهتر شده. - قبلا با زدن دگمه ی A باید ضربه می زدین که تو این شماره با تکون دادن دسته هم میشه ضربه زد. - تو خونتون میتونید راه برید!! (قبلا نمیشد) - Side Job ها جالبتر شدن. -یه سری بازی های آرکید مانند مثل بازی های کنسول های 8 بیتی و 16 بیتی به بازی اضافه شدند. مثلا تو باشگاه ورزشی یه بازی آرکید میاد یه شما با زدن سریع دگمه ی A و Z باید روی تردمیل بدوید. - موتور سواری کلا از بازی حذف شده و دیگه نمی شه تو شهر گشت. - غول آخر ها بهتر و بیشتر شدند. عکس هایی از بازی: سلام به همگی. بالاخره این بازی به صورت انحصاری برای کنسول Wii منتشر شد. من این بازی رو دانلود کردم و تموم کردم. بازی خفنی بود. یه توضیح مختصری به صورت موردی درباره بازی میدم: - بازی از موشن پلاس پشتیبانی نمی کنه. - Excutive Moves ها بیشتر شده اند. (همون حرکات نمایشی) - نقشه ی بازی 3 بعدی شده - گرافیک بهتر شده. - قبلا با زدن دگمه ی A باید ضربه می زدین که تو این شماره با تکون دادن دسته هم میشه ضربه زد. - تو خونتون میتونید راه برید!! (قبلا نمیشد) - Side Job ها جالبتر شدن. -یه سری بازی های آرکید مانند مثل بازی های کنسول های 8 بیتی و 16 بیتی به بازی اضافه شدند. مثلا تو باشگاه ورزشی یه بازی آرکید میاد یه شما با زدن سریع دگمه ی A و Z باید روی تردمیل بدوید. - موتور سواری کلا از بازی حذف شده و دیگه نمی شه تو شهر گشت. - غول آخر ها بهتر و بیشتر شدند. عکس هایی از بازی: [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
ویرایش توسط alimami : 02-15-2010 در ساعت 07:37 AM |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| 2, desperate, heroes, no more heroes 2, struggle |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |