|
|
#1 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 283
|
به نام خدا
سلامم در این جا هر سه مدل xbox360 رو معرفی میکنم این مدل ها در بازار هستند یعنی دیگه نسخه core1 رو توضیح نمیدم 1.xbox360:Arcade این مدل درواقع از نظر سخت افزاری هیچ فرقی با مدل های دیگه ندارد! اما به دلیل ابزار جانبی،و نداشتن هارد،از دیگر مدل ها ارزانتر است! مادربورد این کنسول مانند دیگر مدل های box360 هم "زفیر"هستهم"جاسپر"هم فالکون! این مدل شامل یک عدد کنسول box360 مدل آرکید سفیدرنگ،یک عدد دسته سفید است! ![]() یک کنسول مدل ارکید! شامل: xbox360:Arcade یک دسته یک کابل نارنجی سفید قرمز یک کارت حافظه 256مگابایتی برای ذخیره مراحل بازی! اشتراک رایگان یک ماهه لایو این مدل هم از نظر سخت افزاری هیچ فرقی با دیگر مدل ها نداره! قیمت این دستگاه در ردهبندی قیمتهای box360 جایگاه دوم رو داره!البته بسته به مادربورد! مادربوردهای ذفیر،فالکون،وجاسپر بار این مدل هم تولید مشند!رنگ این کنسول سفید هست! از وسایل جانبی این کنسول: 1-هدست برای محیط لایو! 2-کابل نارنجی سفید قرمز و قرمز آبی سبز! 3-هارد 60تا 20گیگابیتی! 4-قیمت:300تا420 هزارتومان بسته به مادربورد! 5.اشتراک رایگان یک ماهه لایو کابل: Rj49 ![]() 3.xbox360:Elite این مدل گرانترین از نوع xbox360 هست! مادربورد این کنسول زفیر ،فالکون،جاسپر است! این کنسول تقریبا تمامی ابزار جانبی xbox360 را دارد و دلیل قیمت بالای ان نیز همین است!! رنگ این کنسول سیاه است! شامل 1.کابل:HDMI 2. و یک کابل دیگه که من خودم دارم!اما اسمش رو نمیدونم! ![]() اینها اطلاعتی کلی وبدند،اگر مشکلی داشت بگیر ویرایش کنم! |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
دست بالای دست "بسیار است"
XboxLive Leaderboard: 9th
|
اونی که شما میکی مادربرد هست!
نه مدل! مدل همونهایی هست که سروش کفت! مادربرد ها چند سری هستند.مثل: لانچ(اولیه و پر مشکل) فالکون(مادربرد خوب ولی کمی مشکل دار) چاسپر(مادربرد عالی و بدون مشکل) xbox360 jas یعنی ایکس باکسی که مادربردش jasper هست... لطفا هر خبر یا هر مطلبی را در تاپیکها (چه بسا در زمینه ی تخصص شما نیست)قرار ندهید و باعث بر هم خوردن نظم تاپیک نشوید... ممنون سروش.خوب بود مطلبت! پیشنهاد: یه تاپیک بزن و باندل های چدید هم معرفی کن(halo3:odst-forza3-cod:mw2) و...! این باندل ها 250 کیکابایت هارد دارن... موفق باشی
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 283
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
دست بالای دست "بسیار است"
XboxLive Leaderboard: 9th
|
ببین سروش...ادامه اش رو توی همین تاپیک بزن...یا اکه میخوای یه تاپیک چدید بزن...
من پست های بیهوده رو الان پاک میکنم... نمونه ی این باندل(کال اف دیوتی) رو خبرشو نشوتم!ولی پاک شد! برو تو gs و کلا سایت ها این باندل رو سرچ کن اطلاعات خوبی بهت میده... منتظرشم... موفق باشی
|
![]() |
| برچسب ها |
| مدل, معرفی, های, xbox360, انواع |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|