|
|
#1 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 283
|
به نام خدا
سلام در این تاپیک یک معرفی کوتاهی داریم از بازیهایی که بزودی میایند یا آمنده اند! 1.Halo 3:ODSt:English version این بازی ادامه wars halo3 است. این بازی حالت گروهی دارد و مانند COD:WAW و GROW2 است! در این بازی نیمه تاریک دنیارو میبینیم! چندی پیش نسخه فرانسویه ای بازی غیرقانونی به بازار آمد! این بازی سبک action است! |
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از soroush عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
دست بالای دست "بسیار است"
XboxLive Leaderboard: 9th
|
تایپک مهم شد...
من هم کمک میکنم سروش چان... در ضمن.سرعت اپدیت خودتو بیشتر کن تا ایشاالله به یه مرچع خفن تبدیلش کنیم... موفق باشی
|
|
|
#4 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 283
|
به نام خدا
سلام اين بازي چند روز پيش به فروشگاه هاي ايران هم اومده و ميتونيد بخريد [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] فلش پوينت 2 تاريخ انتشار ميلادي: 10/6/2009 اين بازي ها هم امروز منتشر شدند: [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] ![]() افسانه بروتال تاريخ انتشار ميلادي: 10/13/2009 يك خبر هم براي هواداران كشتي كچ:اين بازي 3شنبه هفته آينده منتشر ميشه!به همراه بازي هايي مثل [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] منتشر ميشه! ویرایش توسط soroush : 10-13-2009 در ساعت 03:06 PM |
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از soroush عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 (permalink) |
|
Tonight's The Night
XboxLive Leaderboard: 5th
|
سلام !
بازیForza MotorSport 3 هم بالاخره لینک دانلودش عرضه شده و به زودی می تونید تهیه اش کنید ! ![]() بازی در دو DVD عرضه شده و تعدادی از ماشین ها و پیست ها در DVD دوم هست که باید روی هارد نصب بشه . دوستانی که Arcade دارن باید بیخیال یه تعدادی از ماشین ها بشن !
|
|
|
#8 (permalink) |
|
دست بالای دست "بسیار است"
XboxLive Leaderboard: 9th
|
هوی ادمین!این چه عکسیه کذاشتی تو اواتارت!
خچالت نمیکیشی با این عکس ^*^&%$^ اومدی توی حوضه ی استحفاظی من!:دی :دی :دی نبینم دیکه با این عکسها بیایا!:دی :دی :دی فورزا 3 هم اومد....بازیه خیلی خفنیه...dirt2 هم خفنه...ولی فورزا خفن تره.... موفق باشید
|
|
|
#9 (permalink) |
|
管理員
|
شما می توانید موضوع جدیدی ارسال کنید میتوانید هم نکنید !
شما امکان ارسال پاسخ را دارید حتی برای دیگران ! شما میتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید ! هر فایلی البته ! شما میتوانید هر آواتاری دلتان خواست بگزارید ! به هیچ کس هیچ ربطی ندارد ! شما میتوانید هر غلطی دلتان خواست در حوظه ی ها استحفاظی هرکسی انجام دهید ! شما امکان ویرایش پست های خود را دارید مال هر کسی را هم دارید !
|
|
|
#10 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 355
|
Risen تو ایران اومدهههههههه؟! خیلییی دنبالشم...الان دارم از تورنت دانلود میکنم....اگه اومده بگین دیگه دانلود نکنم برم بخرم :D .
edit..... مثل اینکه واسه 360 هست تایپک :D...ولی Risen گویا واسه 360 هم عرضه میشه..حالا به هرحال اگه ایران اومده هر نسخش اگه خبر دارین بگین .
I'm burning my life as my Cigar, and going high as my Smoke, and falling down as my Ash, That's Enjoyable Break Me===> [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] <===Break Me ![]() ویرایش توسط M.Scorpion.K : 10-13-2009 در ساعت 11:34 PM |
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| معرفی, های, کوتاهی, از, بازی, جدید |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|