|
|
#1 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 283
|
به نام خدا
سلام در واقع بانل را نمیتوان یک کنسول جدید دانست!بانل درواقع یک طرح و نقش نگار و بعضی موقع نرم افزار بر روی کنسول جدید هست،که برای یک بازی مخصوص میاد که اون بازی هم در کنار این بانل به فروش میرسه! بانل یک پک کامل edit شده برای یک بازی هست! باندل های جدید Call of duity:modern warfer 2 این باندل شامل نسخه اصلی بازی COD:MW2 و دو دسته بی سیم(فابریک!) که طرح این بازی رو دارند و یک عددد xbox360! ![]() قیمت این بانل 200 دلار اعلام شده! ریجین هم برای تمامی ریجین ها است به جز ntcs! این باندل برای اولین بار هارد 250 گیگابایتی را ارائه میدهد! ::::::::::::::::::: باندل های قدیمی به زودی Re5 ویرایش توسط soroush : 09-21-2009 در ساعت 10:46 PM |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
دست بالای دست "بسیار است"
XboxLive Leaderboard: 9th
|
عالیه...
اما قیمتش 399 دلار هست... فکر کنم قرار بود forza 3 bandel رو فقط واسه uk بزنن! در مورد region هم فکر نکنم ntsc fاشه! اخه باندل modern warfare2 قراره واسه همه مناطق حتی خاور میانه و اروپا و امریکا بیاد... موفق باشید(در صورت ادامه 100 در 100 مهم می شود این تاپیک)
|
|
|
#3 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
به نام خدا
سلامم باندل RE5 که البته برای سال گذشتست!رو معرفی میکنم: ![]() این باندل شامل: یک کنسول xbox360 مدل elite به رنگ قرمز! یک دسته کنترل بی سیم به رنگ قرمز! یک کابل Hdmi یک کابل Rj49 یک ماه اشتراک رایگان لایو! یک کابل برق خاور میانه یک کابل برق Ac (اگر اشتباه نکنم!) بازی Re5 و احتمالا کلیه سری Re5! کابل نارنجی سفید قرمز(Av) کابل آبی قرمز سبز!!(Hd) ![]() تم زیبای Re5!! بازی SF II (مبارزین خیابانی)!!!!!! ![]() |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Tonight's The Night
XboxLive Leaderboard: 5th
|
سلام
(|) Forza Motorsport 3 Bundle (|)
![]() این باندل در تاریخ 23 اکتبر عرضه خواهد شد . محتویات این باندل ،بازی Forza 3 ، هارد 250 گیگابایتی ، دو عدد دسته ی Wireless و یک هدست هست که با قیمت £249.99 به فروش خواهد رسید . من تو اینترنت عکسی از این باندل پیدا نکردم . البته اگر اشتباه نکنم توی یه سایتی این عکس رو به عنوان باندل بازی معرفی کرده بود که اشتباهه و این یک Edition از بازی هست : ![]() موفق باشید ...
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از XerxeS عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
به نام خدا
سلامم ممنون از همكاريتون پست ارزشمندي بود.درواقع كار اميرحسين رو راحت كردديد. قيمتي هم كه داديد يورو هست كه معادلش رو در دلار ميشه 300 و خورده اي. اين يك اديشن نيست،بلكه باندل هست !چون اديشن ها بر روي مدل الايت انجام ميشند و هارد الايت هم 120 گيگابايت هست!اما هارد!اين باندل 250گيگابايت هست!! خبر و عكس هم اول يك سايتي لاين خبر رو گذاشت((1ماه پيش!)))))اما سريع حذفش!كرد چون مثل اين كه!! مايكروسافت به عنوان شايد يك برگ برنده اون رو براي tgs2009 گذاشته! |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
管理員
|
فیلم معرفی باندل 360ــه mw2 یک مسخره بازی بود که نگو ! یارو اومد از این تیکه هیجانی ها بره فحشو کشید و اینا همه ساکت شدند ! ای ضایع شد ای ضایع شد ! که دلم براش کباب شد ! در ضمن تاپیک خیلی خوبیه ، اگر بگید این باندل ها که عرضه میشه چجوری داخل ایران میشه تهیه کرد ممنون میشم ! آخه من واقعا از این باندل MW2 خوشم اومده :D
|
|
|
#7 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
|
به نام خدا
سلامم درمورد اين كه كي مياد!ايران شايد اصلا نياد؟!؟!؟!؟!؟!اما فكركنم بياد چون ريجين پال هم داره ئ احتمال ميدم نياد!اما با توجه به اين كه مادربوردش جاسپر و هاردش اونقد!بالاست كه قيمتش احتمالا نزديك به 500تومان بشه!كپي خور شدنش هم يكم طول ميكشه چون ممكنه از فريمور و دراير هاي هك شده پشتيباني نكنه! شما ميتوني بعد از انتشارش در جهان(منتشر شده يا نه؟؟؟؟))))) برچسب ش رو از فروشگاه هاي حرفه اي بخري و بزني روي ايكسباكست اماد ر مورد هارد نميشه كاري كرد :دي |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
管理員
|
فک میکنم شک و تردید رو توی صحبت هات کم کنی خیلی بهتر میشه ، من گفتم " باندل " رو می خوام بخرم . نگفتم که الان x360 دارم که ، وقتی هم من از یه چیزی خوشم بیاد خوشم اومده یعنی ممکنه تا 600 - 700 هم براش پول بدم ! من یه سوالی دارم ، دلار قیمتش حدودا 50 - 60 تومن از هزار تومن کمتره ، خب ! پس چرا 300 دلار میشه 500 و خورده ای ؟ هوایی می پرونی یا اینکه دلیل خاصی داره ؟ مثلا کپی خور کردنش من توی مجله ی دنیای بازی پارسال خونده بودم که اگر خودشو داشته باشی ببری مثلا در مغازه 20 تومن ازت میگیرن برای چیپ خور کردنش ! گمرک هم فک میکنم 20 تا 40 درصد دیگه خیلی باشه بکشه ! اگر تعداد بالا بیارند ! اما انگار محدوده هان ؟
|
|
|
#9 (permalink) |
|
عضو فوق حرفه ای
تشکرها : 652
|
مگه فروشنده های ایرانی رو نمیشناسی سروش؟مثلا همین ps3 که اومد به قیمت 300 دلار به نظرت با یک بازی و یک دسته ی اضافه چند فروختند؟؟؟؟؟؟؟؟؟
650 تومن!!!!!!!!!خوب دیگه چه انتظاری از این یکی داری؟؟؟؟مطمئنا اینم خیلی روش میره!!! سروش از معرفی باندل ها ممنونم و همچنین xerxes عزیز!!! (اسمتون چی بود؟ ) |
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| معرفی, های, xbox360, باندل |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|