|
|
#1 (permalink) |
|
Tonight's The Night
XboxLive Leaderboard: 5th
|
سلام !
بالاخره لینک دانلود FIFA10 هم برای دانلود روی نت قرار گرفت . ![]() البته چون کلا اینجا 4 نفر XBOX360 دارن و فکر نمی کنم کسی ADSL داشته باشه ، واسه همین به لینک دانلود نیازی نیست ! به مرور که فروشگاه ها بازی رو عرضه کنن می تونید بخرید و از این بازی لذت ببرید ! . در ضمن دو تیم استقلال و سپاهان که شایعه ی وجودشون در این بازی وجود داشت ، در نسخه ی 360 وجود ندارن و احتمالا رو نسخه PC هستن . من چون هنوز نمی تونم بازی کنم متاسفانه نمی تونم توضیح بیشتری بدم. :D. موفق باشید
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
دست بالای دست "بسیار است"
XboxLive Leaderboard: 9th
|
بازیش اومده.برای خرید برید این سایت:
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Tonight's The Night
|
سلام !
من این بازی رو تهیه کردم ... . چیزی که اولش یه کم تو ذوفم زد گرافیک بازی بود.... نمی دونم چرا ولی به نظرم یه کم گرافیک بازی کارتونی شده ! شاید چون کم بازی کردم به نظرم اینطور اومد .... - مورد دیگه اینکه خطا خیلی بیشتر در این نسخه گرفته میشه و داور به برخورد ها خیلی حساس تر شده . - انیمیشنهای جدیدی به حرکت های بازیکنان اضافه شده که به واقعی تر شدن بازی کمک کرده ! مخصوصا تو سانترها متوجه اش می شید ... شاید قلق بازی فرق کرده ... شایدم سخت تر شده باشه ....چون من 09 رو روی سخت ترین درجه راحت می بردم و یه بار به فرانسه 4 تا گل زدم ! ولی تو این بازی روی درجه Professional از منچستر باختم ! بازم اگر چیزی به چشمم خورد تو این تاپیک عرض خواهم کرد ! هنوز یه دست بیشتر بازی نکردم !
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Tonight's The Night
|
یک قسمت خوبی که تو بازی هست اینه که می تونید عکس خودتون رو در سایت بازی آپلود کنید ، و از طریق لایو دانلود کنیدش .... .و خودتون رو در بازی مشاهده کنید و قابلیت هاتون رو افزایش بدین ....
ارتقاء بازیکن هم تو نسخه خیلی بهتر شده و با هر عملی ، چند امتیاز به قابلیتهاتون اضافه میشه . دیگه مثل قبلا نیست که با امتیازات بتونید بازیکن رو ارتقاء بدین ... . خرید این بازی به همه پیشنهاد می شود !
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Tonight's The Night
|
سلام !
لیست ترکهای این بازی ... به همراه لینک دانلود »»»
متن پنهان:
|