|
|
#1 (permalink) |
|
دست بالای دست "بسیار است"
XboxLive Leaderboard: 9th
|
![]() سلام! بالاخره دموی قابل بازیه این بازی نسخه ی 360 به دستم رسید... پس از اندکی بازی کردن گفتم یه در آمد کوچیک یا یه نیمچه معرفی ای از اونچه که دیدم از این بازیه پر سر و صدا اینجا بذارم... این بازی اکشن اول شخص هست که توسط شرکت معروف و خوش سابقه ی Epic ساخته شده و توسط شرکت ea منتشر میشه... گیم پلی مهمترین نقطه ی قوت که باید به جرات بگم جذاب ترین قسمت بازی,بخش مبارزات و کلا گیم پلی بازی هست... در کمتر بازی ای چنین طیف وسیع مبارزات رو سراغ داریم... مبارزات در این بازی به شدت سرعتی و هیجان انگیز میباشد که واقعا سبک دیوانه وار به خودش گرفته... تنوع اسلحه ها بینهایت زیاد هست و شما از هر نوع اسلحه ای که فکرشو بکنید یک نوعش رو دارید که هر کدوم تاثیر منحصر به فرد و جالب توجه خودشو داره... از کلت ساده تا لیزر و نارنجک انداز و .... گرفته تا اسلحه ای که بمب های زنجیری مانندش به دور دشمنا پیچیده میشه و بدنشون رو بر اثر انفجار تیکه تیکه میکنه... ![]() در این بازی کشتن دشنمان به شکل طنز در اومده...شما راه های زیادی برای کشتن دشمناتون دارید... میتونید به شکل عادی و با اسلحه اونا رو بکشید یا میتونید براشون تله بذارید...همچنین میتونید با لگد اونا رو به اشیا محیط خودتون مثل گل ادم خوار و یا سیم برق پرتاب کنید! یکی از قابلیت های زیبای بازی قابلیت slow motion هست... شما میتونید با لگد زدن به دشمن,صحنه رو اهسته کنید و در طی slow motion به هر قسمت از بدنشون که میخواید حتی با چند اسلحه شلیک کنید و اونا رو قطعه قطعه کنید.... متاسفانه محیط بازی تخریب پذیریه زیادی نداره...اما بدن دشمنان قابلیت قطعه قطعه شدن کامل رو داره... ![]() هوش مصنوعیه بازی بسیار بسیار بالا هست و کشتن دشمنان اصلا اسون نیست...دشمنان به طور غافل گیر کننده ای از در و دیوار با نهایت سرعت و زیرکی به سمت شما و گروهتون هجوم میارند... محیط بازی خیلی خیلی وسیع هست...اما شما ازادی ندارید و بازی تقریبا خطی هست.... صدا و موزیک: صدا و موزیک زیاد در نسخه ی دمو مشهود نبود و نمیشه نظر خاصی داد...اما در موقع درگیری اهنگ های هیجان انگیز و زیبایی,هیجان بازیکن رو بیشتر میکنه... گرافیک: چیزی که من رو به شدت نا امید کرد,گرافیک بازی بود! نسخه ی دمو به هیچ وجه با تریلر ها و عکس هاش قابل قیاس نبود! گرافیک بازی در حد یک بازیه نسل جدید نبود و بافت کاملا افت کیفیت داشتن و در حد متوسط بود... البته شاید به علت وسعت زیاد محیطش,همین گرافیک براش کافیه... اما از نظر گرافیک اصلا در حد crysis و killzone نیست... فیزیک بازی زیاد تعریفی نداره و تخریب پذیری کم بود... ![]() شاید نسخه ی دمو اینطوری باشه...امیدوارم در نسخه ی اصلی درست بشه! نتیجه: در کل بازیه زیبایی بود!به هیچ وجه خستگی در طول بازی نبود!مبارزات بی نهایت سرعتی و متنوع بودند...هوش مصنوعی بالا بود...ولی گرافیک تعریفی نداشت.... در کل بازیه خوبی بود و میشه به شدت بهش امیدوار بود.... امتیاز: من به این بازی امتیاز 8.5 رو میدم... این 1.5 رو هم به خاطر گرافیک کم کردم.... امیداورم درست بشه بازی برای ps3 و xbox 360 و pc عرضه خواهد شد.
ویرایش توسط SpirO : 02-01-2011 در ساعت 03:27 PM |
|
|
|
| 9 کاربر برای این پست سودمند از SpirO عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
اره سروش...خیلی نو اوری داره...یه طنز سیاه خفن هم تو بازیش هست...
کلا تاکتیک داره بازیش در حد تیم ملی! خیلی خفن میشه دشمنا رو دور زد! مثلا دشمنا توی یه تونل هستن,2 راه داری!میتونی با مسلسل تیکه تیکشون کنی...میتونی هم یواشکی بری جلو و دکمه ی یه دستگاه کنار تونل رو بزنی و بعد یه گلوله ی فلزی به سرعت توی تونل رد میشه و دشمنا رو لت و پار میکنه ![]() کلا ترکیبی بسیار موفق از unreal و halo reach و killzone هست!البته با مقدار نا متناهی ای هیجان و سرعت!
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از SpirO عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 (permalink) |
|
کاربر ویژه
|
گرافيكش با اون سيستمي كه برا pc اعلام كردن از اول مشخص بود كه چه جوريه ...
ممنون امير
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] کوتیک: بخاطر قانون پایستگی انجین که ما بهش اعتقاد قلبی (مالی) داریم؛ انجین نه بوجود می آید نه از بین میرود، بلگه از بازی به بازی دیگر منتقل میشود ویرایش توسط MINERVA : 02-01-2011 در ساعت 07:42 PM |
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از MINERVA عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 (permalink) |
|
|
خیلی که بد نیست...
اما مثلا اگه بخواد با کرایسیس و کیلزون رقابت کنه,حرفی برای گفتن نداره... گرافیکشم خوبه.ولی نه در حد عالی...البته یه جوری بود! انگار رزولیشن پایین داشت! شاید فقط نسخه ی دموش اینطوری باشه...وگرنه نور پردازیه بازی واقعا خوب بود و تریلر هایی که ازش دیدیم عالی بودن... ایشاالله نسخه ی اصلی درست میشه.. اگه هم گرافیکش بهتر نشد اشکال نداره...اونوقت میشه مثل halo! یعنی یک بازیه ناب متکی بر گیم پلی عالی!
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از SpirO عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 78
|
منم دموش رو بازی کردم گفتم یه اسپمی بدم!
![]() چیزی که حالم رو گرفت صدای بازی بود. بازی وحشی بازی محض بود! بنابر این موسیقیش هم باید جو بده به آدم که این کار رو می کنه اما بلندی صدای قضیه مشکل داره که بلند ترینش صدای آدماست بعد صدای اسلحه ها بعد موزیک! یعنی در حالت عادی به سختی موزیک رو می شندیم که آخرش تو آپشنش درستش کردم. من این تیریپ راک اند لود رو خیلی دوست دارم و واقعا دموش حال داد! منتهی من نگرانم از اینکه تو نسخه اصلی بازی تکراری بشه که امیدوارم اینطوری نشه چون فقط با دو روش می شد کمبو زد گرچه قبول دارم که عواقب زیادی گریبان گیر اون بدبخت ها بعد لگد زدن می شه اما خب به نظر من اینکه فقط با لگد پرتشون کنی یا با اون شلاق بکشیشون طرف خودت بعد یه مدت تکراری میشه. گرافیک بازی هم خوب هست و در کل بازی جالبی می باشد. آها اینو یادم رفت : هوش مصنوعی بازی افتضاح هست! همین.
حضرت می نارد می فرماید که: over thinking, over analyzing separates the body from the mind ویرایش توسط Frozen Navy : 02-17-2011 در ساعت 02:45 AM |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
اتفاقا یکی از فاکتور های خوب بازی هوش مصنوعی بود...
نمیدونم والله
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
نامبر وان
|
نقل قول:
|
|
|