|
|
#1 (permalink) | |
|
دست بالای دست "بسیار است"
XboxLive Leaderboard: 9th
|
![]() بالاخره وارد سال 2011 شدیم و فقط چند ماه تا ظهور نسخه ی سوم این شاهکار دوست داشتی فاصله داریم... تاریخ عرضه ی رسمی بازی 20 سپتامبر 2011 یعنی در ماه شهریور میباشد... از ویژگی های جدید بازی: نقل قول:
همچنین یک ویدیو جدید از گیم پلی بخش مولتی پلیر بازی عرضه شده است که شاهکار بودن بودن این بازی رو به همه نشون میده: منتظر این بازی باشید... تصاویر:
ویرایش توسط SpirO : 04-09-2011 در ساعت 07:43 PM |
|
|
|
|
| 6 کاربر برای این پست سودمند از SpirO عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Ω
XboxLive Leaderboard: 17th
|
خوشبختانه نسبت به 2 نسخه ی قبلی پیشرفت خیلی خیلی زیادی داشته.زمانی که توی کنفرانس $M توی E3 تریلرش رو دیدم خیلی دلم خواست حتما تجربش کنم.روی جزئیات خیلی بیشتر و بهتر کار شده،Face ـه دشمنان و مارکوس و دوستان هم خیلی بهتر شده.احساس میکردم داشتم فیلم میدیدم.تعجب کردم که کنسول 360 چطور تونسته چنین بازی با چنین Quality رو به اون خوبی اجرا کنه.خیلی بهش امیدوارم
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
اوکی!!اها!!
ایکس باکس 360 از این جزئیات رو هم بهتر میتونه اجرا کنه...چشم بصیرت نیست...نمونش crysis 2 که بهترین گرافیک کنسولی شد... تا حالا مشکل quality نداشته 360!!! اگه مشکلی بوده به خاطر این بوده که فرمت دستگاه دیویدی هست و باید فشرده کنن که قاعدتا سخته!!! کنفرانس پارسال که چیزه جالبی اصلا ازش نشون ندادن...اتفاقا ویودیو خیلی جالب نبود و خیلی ها میگفتن پیشرفت گرافیکی نداره!حالا نمیدونم والله! ویدیو های جدید نشون دهنده ی پیشرفت عالیه بازی هستن...
|
|
|
#4 (permalink) | ||
|
نامبر وان
|
منتظر این نسخه هستیم شدید! میخوایم دوباره بریزیم لایو بترکونیم! کلی با این بازی تو لایو خاطره دارم!
![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
|
||
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از BiG_BosS عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 (permalink) |
|
|
اونی که نشون دادن که از جنگل خبری نبود!
یکی از تریلر های مربوط به گیم پلی تک نفره بود که ربطی به جنگل نداشت... تریلر های بعدی پیشرفت عالی ای داشت... مثلا همین تریلری که گذاشتم نشون میده که گرافیکش خداست...
|
|
|
#6 (permalink) |
|
مدیریت سایت
|
مقایسه کیلزون 3 با کرایسیس نسخه 360
آقا فهمیدیم تو هم 360 داری و این کرایسیس رو بازی کردی !!!! اگه عکس ها براتون نشون داده نمی شه به این لینک برید [ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ]
![]() معین عزیز ، همیشه به یادت هستیم .... روحت شاد ویرایش توسط .:Pouria:. : 08-04-2011 در ساعت 11:06 PM |
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از .:Pouria:. عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 (permalink) |
|
|
درست صحبت کن....
اینجا تاپیک مقایسه نیست!ایشون یه حرفی زدن و گفتن که تعجب کردم که 360 اینو اجرا کرده!بنده هم فقط براش مثال اوردم...مثال رو هم از خودم در نیاوردم...شما برو حرف سایت هایی مثل ign و... رو ببین اونوقت میفهمی... خوب کردی که فهمیدی! دیگه بحث مقایسه پیش نکشید...
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
نامبر وان
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
همونی که گروهی مبارزه میکردن...بعد رفتن پشت یه در بزرگ و یه صدای یه باس بزرگ اومد...
فکر کنم e3 بود که چند نفر رفتن روی صحنه (فکر کنم کلیفی هم بود) و هر کدومشون یه شخصیتی شدن... اون تریلر زیاد عالی نبود...
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
نامبر وان
|
نقل قول:
![]() تو واقعاً اونجا سر سبزی ندیدی؟!!!!! |
|
|
|