|
|
#1 (permalink) |
|
Tonight's The Night
XboxLive Leaderboard: 5th
|
سلام !
بالاخره امروز تونستم این بازی فوق العاده رو انجام بدم ! اولین چیزی که جلب توجه می کنه منوهای رنگ به رنگ بازی هست که کلا از استایل فیفا خارجه ! برای من که خیلی جالب نبود ! ولی نحوه ی انتخاب کردن تیم ها خوب بود و انیمیشن جالبی داشت . وقتی وارد بازی شدم متوجه تغییر زمین بازی و کلا گرافیک بازی با نسخه ی Fifa10 شدم . البته نه اینکه فکر کنید گرافیک زیر و رو شده ولی تغییر به خوبی محسوس بود . اول به نظرم رسید که گرافیک پس رفت کرده ولی وقتی تلویزیون کناری که داشت FIFA10 رو اجرا می کرد نگاه کردم دیدم گرافیک خیلی واقعی تر شده و کیفیت بازیکنان و چمن بسیار عالی کار شده بود .... به طوری که وقتی رفتم یه دست FIFA10 بزنم به نظرم رسید که یه کم نسبت به WC2010 مصنوعیه !! در ضمن در حین بازی مربیهای دو تیم و عکس العملهاشون رو نشون میده که قبلا در فیفا ندیده بودم . صورت اکثر مربیها هم خیلی خوب کار شده . در مورد گیم پلی خیلی نمی تونم نظر بدم ... چون اونقدر بازی نکردم که متوجه تغییراتش با فیفا10 بشم .... البته خیلی حواسم نبود که دقت کنم و ببینم چه تغییراتی داشته چون فقط می خواستم دوستم رو ببرم اسپانیا خیلی قوی بود ! در کل فیفا داره هر شماره نسبت به شماره ی قبلیش پیشرفت می کنه و 2010 FIFA World Cup South Africa زیباترین فوتبالیه که تا حالا بازی کردم ! حتما امتحانش کنید
|
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Tonight's The Night
|
یعنی اینجا هیچ کس این بازی رو تا حالا انجام نداده ؟؟ کسی نظری نداره واقعا ؟؟!
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Tonight's The Night
|
من رفتم گیم نت بازی کردم . کنسول بعد از کنکور !
پنالتی زدنش سخت بود .... من که یاد نگرفتم .ولی نحوه ی پنالتی گرفتن عالی بود . با استیگر راست باید دروازه بان رو هدایت کنی و به سمتی که می خوای بپرونیش ! من یه پنالتی رو با پا گرفتم ! خیلی واقعی بود . نمی دونم چرا همه تو گیم نت PES بازی می کنن !؟ فیفا که به نظر من خیلی روون تر بهتر بود . از همه ی لحاظ ... Fifa World Cup رو هم چون کسی اونجا بازی نمی کرد فروختن رفت ! حالا باید خودم بخرم برم بازی کنم ...
|
|
|
#5 (permalink) |
|
عضو حرفه ای
تشکرها : 283
|
به نام خدا
من اين بازي رو گرفتم خيلي عالي بود،با اينكه من تا حالا FIFA بازي نكردم و PES بازي كردم،ولي اين بهترين فوتبالي بود كه توي دستگاه انجام دادم. بازيكن ها البته اونجور كه بايد شبيه نمونه هاي واقعي نبودن،اما شبيهخ بودن.آتش بازي اول بازي كه خيلي جالب بود،تازه بين كار از نماي نزديك هوادارن رو نشون ميده كه خيلي جالبه!تيم اسپانيا،برزيل و آلمان خيلي قوي اند. كفشبازيكن ها خيلي عاليه.جديده.به روزه. ثمن چون فيفا بازي نكردم تا حالا(از 2007) نميتونم بگم چه تغييراتي كرده فقط امكاناتش رو ميگم،خودتون حدس بزنيد: Rt و Lt ميشد روپايي زد باهاش،با گرفتن Lt و چرخوندن Rs انواع دريبل هارو ميزد.در مورد پنالتي: اون زير يك نشاگره همش روي يك نوار رنگي ميره و مياد،براي زدن ضربه ي مطمئن بايد وسط كه رسيد سريغ شوت كنيد،با گرفتن دكمه ي RB ضربه رو چيپ ميزند! |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
اعضا
تشکرها : 25
|
نسبت به فیفا ها جالب بود
ولی نسبت به World Cup قبلی بدتر بود_اگه زمان ساخت دوتا بزیو در نظر بگیریم) بعد یه مدت تکراری می شد ولی به خاطر گرافیک خوبش و کنترلش و مخصوصا دریبلاش خیلی حال می داد بازی باهاش ![]() کنترلش راحت بود .. آهنگاش فوق العاده بود طبیعی تر بود .. گرافیکش خوب بود ... مثل بقیه فیفا ها خسته کننده بود .... بخش کاملش زیادی کامل بود و با بازی های دوستانه ای که الکی اون وسط بود آدم رو کلا نابود می کرد ![]() در کل بهتر از فیفا های دیگه بود
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از fire_shadow عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| 2010, africa, cup, fifa, south, world |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|