|
|
#1 (permalink) |
|
دست بالای دست "بسیار است"
XboxLive Leaderboard: 9th
|
![]() به جهنم خوش امدید! LIMBO نام تازه ترین بازیه arcade انحصاری برای xbox 360 است که توانست برای خودش کولاکی به پا بکنه... طرح و ایده ی این بازی از 6 سال پیش توسط شرکت بسیار کوچک play dead ریخته شد و اکنون این بازی پس از اینهمه سال بدون کوچیک ترین سر و صدایی برای کنسول 360 اومد... این بازی یکی از زیباترین و فراموش نشدنی ترین بازیهای ارکید ساخته شده است که توانست امتیازات خارف العاده ای رو به خودش اختصاص بده... داستان بازی بسیار ساده اما زیباست... شما در نقش یک پسر نوجوان چشم سفید هستید که خواهر خودشو گم کرده... شخصیت بازیه ما تصمیم میگیره که به دنیال خواهرش بره... اما مکان هایی که او از خواهرش سر نخ دارد و به دنبالش میگردد,مکان های تاریک و ترسناک و بسیار خطرناک هستند... به زودی او وارد جهنم (لیمبو) میشود... ایا او متواند خواهرش را پیدا کند؟ ایا او عشقش را پیدا میکند؟ ![]() گرافیک در این بازی نقطه ی عطف ان است... در این بازی خبری از گرافیک تکنیکی نیست! اما به قدری گرافیک هنری در این بازی هنرمندانه کار شده است که مدت زیادی دهان را به انضمام چشمانتان را باز میکند! کل محیط بازی به صورت سیاه و سفید طراحی شده است تا محیط غم انگیز گم شدن خواهر و عشق شخصیت اول بازی و همچنین فضای سرد و بی روح جهنم به خوبی تداعی شود.... اما همین گرافیک هنری توانست دهان خیلی سازنده هایی که میلیارد ها خرج گرافیک تکنیکی میکنن را ببندد... بله...گرافیک این بازی چیزی فراتر از خارق العاده هست...کافیست امتحان کنید!!! ![]() ![]() صدا کذاری یکی از اصلی ترین فاکتور های این عنوان زیباست... موسیقی در این بازی استادانه کار شده است... ریتم موسیقی ها طوری است که حال و هوای سرد و حزن امیز و سیاه و سفید این بازی را با کلی رمز و راز و معما تداعی میکند... ممکن است در این بازی تنها صدایی که میشنویم صدای پای شخصیت اصلی باشد که همراه با صداهای ضعیف و رمز الود و ترسناک محیط و هیولاهای اطراف باشد... موسیقی این بازی طوی است که به شدت و سرعت حال و هوای سرد بازی را به بازیکن منتقل میکند... بازیکنان باید در این بازی حسابی گوش های خود را تیز کنند... زیرا در پس این موسیقی زیبا و رمز الود,شاید کلیدی برای اسان تر شدن یا حتی حل معماها باشد... ![]() ![]() گیم پلی در این بازی مانند سایر بازی های پلتفرمر است... شخصیت بازی در چنکل پر از خطر و دشمن قرار دارد...این شما هستید که باید اورا به هدف و عشقش برسانید و زندکی هر دوی ان ها را نچات دهید... بازی به صورت chapter روایت می شود و هر کسی میتواند به صورت قسمت قسمت این بازی را انچام دهد... سیستم checkpoint در بازی بسیار عالی عمل میکند و پس شهادت این شخصیت در راه عشقش (:دی) شما از همان مکان به راحتی بر میکردید... یکی از نکات فوق العاده در این بازی,نبودن کوچکترین loading در ان است...شما به طور مستمر میتونید بازی رو تموم کنید... محیط بازی بیشتر شبیه به کابوس است و حس ترس به خوبی منتقل می شود... به کفته خود سازنده های این بازی: "زمانی که شما LIMBO را بازی می کنید، مثل این است که رویاها و کابوس های شما پایانی ندارند". ![]() معما در یک بازی پلتفرمر نقش زیادی دارد... در این بازی هم از ظاهر مرموز شخصیت اصلی بازی که فقط چشمش رو میبینیم معلوماست که با یک بازی پر از معما و رمز و راز طرف هستیم... بله... معما ها در این بازی به چند شکل هستند... اکثر معما ها معماهایی هستند که باید از اشیا یا طبیعت برای رسیدن به هدف استفاده کنید... برای مثال همانطور که در دموی بازی دیدم باید از طناب هایی برای افزایش فشار اب و یا پریدن از یک شاخه ی درخت به شاخه ی دیکر و یا باز کردن و پیدا کردن راه خود استفاده کرد... دشمنان این بازی بسیار متنوع اند... از غول های تنومند تا عنکبوت ها و ....! برای کشتن انها نیز باید تدبیری به وسیله ی محیط پیدا کنید... چون شخصیت اصلی خمپاره و کلت همراه نداره! ![]() زمان در این بازی بدون شک اصلی ترین فاکتور است... شاید در بازیهای ارکید دیکری مثل braid کنترل زمان رو دیده باشیم... اما در لیمبو همه چیز فرق میکند... شما باید به شدت دقت کنید... باید هر کاری را در به سرعت در وقت معینی ان هم به درستی و با دقت انچام دهید...! در بازی خطر های فراوانی وچود دارد...برای رهایی از این خطر ها و راه یابی به هدفتان باید هر کاری را در وقت معینی انچام دهد... برای مثل باید در یک فاصله ی زمانی معین از یک صخره ی در حال تخریب به صخره ی دیکری بپرید... در صورتی که کند عمل کنید مسلما شخصیت به دیار باقی میشتابد...! ![]() حس تنهایی در این بازی یکی از حس های محوری در این بازیست که در برابر حس هایی مثل هیچان و ترس و... سریعتر و پر رنک تر به بازیباز منتقل می شود... این حس را باید مدیون کرافیک زیبا و نور پردازیه بی نقص و موسیقیه تاثیر کذار ان بود... همین طور که در بازی پیش می روید با چشم انداز های دلگیری روبرو می شویم. حس تنهایی به خوبی در بازی به بازیکن منتقل می شود. تنهایی ای که باید در محیطی ساکت که حتی موسیقی بازی نیز قطع می شود و فقط صدای پای شخصیت می اید هر لحظه منتظر ظهور یک غول ترسناک و یا افتادن توی تله باشیم... بله...حس تنهایی در این بازی همراه با حس غم و حس ترس شده است... تنها چیزی که در این بازیه سیاه و سفید و بی رنک اچازه ی ورود ندارد,باریکه ای از نور امید است... ![]() تله ها در این بازی واقعا خطرناک هستند... تله هایی که ممکن است بدن شخصیت اصلی را به طور کامل تکه تکه کند و یا سر او را از بدنش چدا کند... رهایی از این بی شمار تله ها تنها با سرعت عمل و مدیریت زمان بازیکن ممکن است... ممکن است در صحنه ای بسیار ارام ناکهان یک سنگ غول پیکر به طرف شما با سرعت بغلتد... یا ممکن است وقتی یک صخرهبه صخره ی دیکری بروید ناکهان صخره ی ریزش کند... افتادن دره های پر از تیغ و یا ماشین الات تیغ مانند یکی دیکر از بی شمار تله هاست... این تله ها امده اند تا طعم مرگی دردناک را به شیوه های مختلفی به شما بچشانند... ![]() سخن پایانی: لیمبو یک اثر تکرار نشدنی است.... بازی ای که بی سر و صدا اومد اما سر و صدایی خاموش نشدنی بر پا کرد... یک بازیه کم خرچ اما فوق العاده زیبا... این اثر رو میتونید هم اکنون از xbox live دانلود نمایید و وارد دنیای اسرار امیز لیمبو شوید... ![]() امتیازات بازی:
متن پنهان:
ویرایش توسط SpirO : 05-20-2011 در ساعت 10:12 PM |
|
|
|
| 10 کاربر برای این پست سودمند از SpirO عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات | |
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
عضو حرفه ای
|
من که نمیتونم بازی کنم امیرحسین
حداقل مینوشتی که آخرش چیمیشه تا من تو خماریش نمونم ؟ نقل قول:
![]() ![]() ![]() ![]()
ویرایش توسط SpirO : 07-31-2010 در ساعت 10:59 PM |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
احمد!
داداش! باورت میشه خودم دیشب به خاطر این بازی داشتم دور اتاقم مثل دیوونه ها میچرخیدم و میزدم توی سر خودم؟! اخه اکانت لایوم بن شده! منم مثل تو توی خمارشم! این مینی نقد رو هم از روی تریلر هاش نوشتم! واقعا ادمو دیوونه میکنه این بازی... عقشم پاکه بابا!خواهرشه نا سلامتی!:دی
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
نامبر وان
|
تبلیغش رو تو XboxLive چند روز پیش دیده بودم!حدس زدم چیز جالبی باشه.
![]() چند MS Point میخواد واسه دانلود؟ مطلبت هم خیلی خوب و به موقع بود. ممنون. نقل قول:
به هر حال خوب نوشتی! |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
|
نقل قول:
نمیدونم به خدا... منو بن کردن نامردا! ولی خدا خدا میکنم برای psn یا پیسی بیاد مثل braid تا با خیال راحت بتونم رایکان بخرم یا دانلود کنم...
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
خبرنـگار
XboxLive Leaderboard: 16th
تشکرها : 502
|
اینا هم دیگه راهش روپیدا کرد!!!
مستقیم باید به xboxه خودت دان کنی ![]() واقعا از یک تریلر این نقد رو نوشت شاهکاره
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
بچه ها...
بازیش 1200 پوینت میخواد!!!!!!!!!!!!!!(چیزی در حدود 25 تومن!!) الان من نسخه ی trial رو دانلود کردم... یعنی فقط میتونم بکم زیبا ترین و خارق العاده تری چیزی بود که توی عمرم دیدم... باورتون نمیشه دارین چی بازی میکنین!! ثانیه به ثانیه ی بازی معما هست... یهو توی یه مکان داری مثل ادم اروم راه میری!یهو ی سمک به طرفت میغلته! به شدت زیباست... نور پردازی در بازی خارق العاده هست... فیزیک رو که دیکه....! مثلا وقتی از صخره بالا میری تیکه های سنگ و علف که پایین میره میخوره به سر شخصیت اصلی و به قسمت های کوچیک تری تقسیم میشه.. علف ها بر اثر وزش باد حرکت میکنن... یکی از نکته های خیلی خفن بازی شیوه های مردن شخصیت هست... شخصیت ممکنه توی یه تله بیفته و بدنش درست به دو نیم تقسیم بشه...قشنک خون میپاشه بیرون... ممکنه از بالای درخت بیفته پایین که خیلی زیبا صدای شکسته شدن استخوان های شخصیت و شکسته شدن گردنش و حالت شکستگی گردنش معلوم هست... ممکنه توی دریا خفه بشه... ممکنه بره زیر صخره... ممکن بیفته روی تیغ... ممکنه توسط عنکبوت تیکه تیکه بشه.. ممکنه بره زیر چرخ دنده ها و............ اصلا نمیدونم دارم فیلم میبینم یا بازی!!! اقا...به شخصه از نیم ساعت پیش که شروع شد بازیش,وقتی بازیو دیدم اولین چیزی که به دهنم اومد فحش بود به این و طایفه ی سازندش!اخرین چیزی هم که موقع امدن پیام plaease unlock full version اومد همین فحش بود!!:دی واقعا لا مصبا چی ساختن!:دی مهدی.دانلوش کن که زندکیت بر باده...! نسخه ی تریال 117 مکابایت بیشتر نیس...
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از SpirO عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 (permalink) | |
|
کاربر ویژه
|
نقل قول:
من فکر کردم بازی ظریف و پر احساسه ... جور در نمیاد
[ برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید ، برای ثبت نام اینجا کلیک کنید ] کوتیک: بخاطر قانون پایستگی انجین که ما بهش اعتقاد قلبی (مالی) داریم؛ انجین نه بوجود می آید نه از بین میرود، بلگه از بازی به بازی دیگر منتقل میشود |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
خیر...
من هرکز نکفتم فضای عشق و عاشقی!!! من کفتم محیط بازی اکثرا در مناطق پر از خطر وتاریک هست که پر از تله و دره و هیولا هست... بازی محیطش چون سیاه سفید هست و تا اینچا که من فهمیدم کوچیک ترین مکالمه ای در بازی نیست,یه نوع محیط پر از غم و تنهایی رو به ادم دست میده... موسیقی هم طوری هست که این حس رو تشدید میکنه... همچنین این نکته که در بازی شخصیت اصلی خودشم هدف و راه رو نمیدونه و اینکه به غیر از پاهاش هیچ وسیله ای برای دفاع از خود نداره(فرار کرد) و تنها میتونه از محیط اطرافش مثل کذاشتن یک تله یر پای عنکبوتی که خواب هست و.... استفاده کنه! پس در ابتدای ورود به بازی شما محیط فوق العاده زیبا و پر از کرافیک بازی رو همراه با رنگ غم (سیاه و سفید) رو میبینید...همچنین تنها چیزی که از شخصیت میدانید اینه که اون تک و تنهاست و توی این چنکل خطرناک به دنبال خواهرش هست.... پس اصلا حس عشق و عاشقی نمیتونه در برابر حس تنهایی که به شما میده پیروز بشه... در ضمن...رده بندی بازی +18 هست
|
![]() |
| برچسب ها |
| limbo, نام, به, شاهکاری |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|